Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 27.05.2020 in all areas

  1. Prosjek putnika po vozilu je oko 1,5 a možda i manje? U Vlaškoj izgleda ovako Mislim da nisu trebali zatvoriti cijeli taj dio do Petrove nego su mogli za danas ostaviti npr prolaz iz Smičiklasove/Iblerovog trga na lijevo a sutra na desno do Vončinine pa bi gužva bila daleko manja? Ovdje ima starih zgrada i puno šupa koje bi trebalo zaista srušiti, ne da bi se napravile nove zgradurine nego možda replike sa modernom gradnjom? Taj dio Vlaške je ionako uzak te ne bi podnio nešto (pre)veliko Velika uglovnica je "ubačena" kasnije pa odskače od starijih kuća.
    2 points
  2. Rekao bi da mi ih je žao, ali nije. 90% njih je moglo ići pješke ili biciklom, a onda ovih 10% koji stvarno moraju autom ne bi zapeli u gužvi.
    2 points
  3. Ostalo je još jučerašnjih slika Tužno ostarjela zgrada na kraju Jurišićeve imade balkon sa krasnom ogradom Još jedna lijepo obnovljena zgrada u Ulici sa očito dodanim stanom u potkrovlju koji prozorima odudara od stila zgrade Radi povremeno jakog vjetra nema radova na katedrali Većina radova na fasadama se svodi na lupanje čekićem kako bi otpala žbuka Lupa se i po fasadama u dobrom stanju? Može li netko pogoditi gdje s nalazi ova đungla? Jedno dvorište u centru grada Bog zna koliko je desetljeća to napušteno, nekadašnji uredi se pomalo urušavaju......sličnih prizora ima na stotine u gradu!
    0 points
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+01:00
×
×
  • Create New...