Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07.12.2019 in all areas

  1. Danas sam našao malo vremena za šetnju ovim kolodvorom s koje nosim i pokoju fotku. Htio sam se popeti na postavnicu pa odande okinuti koju sliku ali sam razmišljao da bi moj ulazak možda mogao probuditi i iznenaditi grupu imigranata, a nitko nije dobre volje kad ga probude pogotovo ako se skriva od policije... Moje slutnje je potvrdio jedan od lokalaca koji je naišao, inače prometnik i moj poznanik. Preporučio mi je da ne ulazim nigdje jer navodno često tu viđaju imigrante koji koriste napuštene zgrade i vagone. Također, neslužbeno sam saznao da se ovih šest pokošenih kolosijeka "D" parka vraća u upotrebu zbog sve veće potrebe za deponiranjem vlakova. Krenuo sam od istoka i tu se vide remontirani spojni kolosijeci. Pokošeni dio kao da je mrvicu živnuo...
    4 points
  2. Zovu ljudi, dolazi policija. Nekad ih uspiju pohvatati, nekad ne. Prije nekih mjesec dana su mi se u kolodvoru popeli na vlak u 4 sata popodne, njih petnaestak. Skinuli su ih u Slavonskom Brodu. Prije toga dvojicu u Okučanima. Još prije toga petoricu u Ivanić Gradu... Samo organi reda ne vole kad se s tim izlazi u javnost, kažu da se tako "širi panika" pa se za to ne zna.
    1 point
  3. Na "lokomotivskom kolosijeku-starom" i oni čekaju svju sudbinu. Među njima je još uvijek jedan Es s oznakom ŽTO Sarajevo. Zgrada na istočnom ulazu u D park... ...i skretnice Pogled na pasarelu prema putničkom kolodvoru Ovdje su tračnice najstarije Izlazni signali prema Vinkovci putničkoj Završavam ovdje, na mjestu od kojegakad radim ne idem dalje prema staroj teretnoj.
    1 point
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+02:00
×
×
  • Create New...