Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 16.11.2019 in all areas

 1. 1 point
 2. 1 point
  ....polako i zadnji radovi.....ali zato i najkomplicionirani.....treba strpljenja i mira....................
 3. 1 point
  Lajkam Singaupur. Prije par godina sam vidio da je klinac popio dobre batine kraj Zuga u Koturaškoj u popodnevnim satima. Stanar ga ulovio, skoro sam mu se pridružio.
 4. 1 point
  Glavno da policija svakodnevno lovi vozače koji voze 70 km/h po Radničkoj između Slavonske i Domovinskog mosta ili obrnuto. A ovdje gdje su opasnosti i moguće posljedice puno veće, a i broj takvih idiota za volanom je puno veći, tu im ne padne na pamet uvoditi red i ubirati harač
 5. 1 point
  to s odredistima vjerojatno ide automatski, kao u zürichu. kad recimo tramvaj linije 10 napusti stajaliste central, na vanjskom displeju se pojavi dienstfahrt - bitte nicht einsteigen, kako na sljedecem (izlaznom) stajalistu, koje koristi s drugim linijama koje nastavljaju dalje, ljudi ne bi ulazili.
 6. 1 point
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+01:00
×
×
 • Create New...