Jump to content
zeljeznice.net

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/07/2019 in all areas

 1. 2 points
  Ma štagod neki mislili ovo sučelje je sasvim OK (na sreću ja sam se već susretao sa ovakvim sučeljem i baš je OK a i svaka promjena ide na bolje)
 2. 1 point
  Eeee sad radi. Idemo dalje, u velikom stilu. Thx šefe
 3. 1 point
  Odlično je [emoji2923][emoji373][emoji374][emoji106][emoji6][emoji41] Poslano sa mog F8331 koristeći Tapatalk
 4. 1 point
  Znam da svaka promjena forumašima teško padne, jer se naviknu na staru verziju, ali to je jednostavno tako, stara verzija nije više mogla opstajati. Ova je, realno, puno bolja, s puno više kvalitetnih opcija, što ćete vidjeti i sami s vremenom. Na forumašima je sad samo da pune forum s kvalitetnim sadržajem. Manje Facebooka, više foruma.
 5. 1 point
  Nisam ljubitelj promjena,ali ove mi se sviđaju [emoji106] Bilo je problema sa tapatalkom,jer sam se logiravao na staru verziju dok nisam vidio upute za novu verziju, tako da sad sve dobro funkcionira. Poslano sa mog ONEPLUS A5010 koristeći Tapatalk
 6. 1 point
  Onda je moguće da imaš stariju verziju. Radi uredno na Opera Mini. Opcija "Edit", nalazi se ispod poruke. Ma radi uredno: Probaj sada. Nema veze, ja volim sve vrste prometa.
 7. 1 point
  Da, sad je OK. Sent from my SM-J530F using Tapatalk
 8. 1 point
  Da, to je ta stranica: Kak je vidljivo, sve sam pogasil (isto i u tabeli niže), al mailovi i dalje uporno stižu. 😐
 9. 1 point
  Je, stvarno je osvježenje. Znam da se nekim korisnicima teško naviknuti, ali tako je bilo i s prošlom verzijom. Nego, uveo sam i sustav reputacije, to je zgodna stvar i vidjet ćemo kako će to funkcionirati na ovom forumu.
 10. 1 point
  Hm, koji je točno problem? Ne možeš avatar staviti? Jesi ga prije imao? Sad radi. Da, bila je potrebna jer prethodna verzija nema već godinama korisničku podršku i bila je puna sigurnosnih rupa. Logiranje na forum bi trebalo raditi bez ikakvih problema. Koji točno je problem u pitanju i kako si sad na forumu, ako se ne možeš ulogirati?
 11. 1 point
  Ja pomislio da sam zbog necega popio trajni ban, a znam da nisam nista lose napravio... 😂😂😂😂
 12. 1 point
  Dok se to dogodi, domaće barabe će se potruditi ubiti svaki razlog postojanja pruge u Istri...
 13. 0 points
  Ne može se povećati, trebao bi drugi predložak. Za obavijesti -> https://www.zeljeznice.net/forum/index.php?/notifications/options/


×
×
 • Create New...