Jump to content


Donacija

Opcije potpore stranici zeljeznice.net
Ako posjedujete kriptovalute, možete donirati i na adrese:

3P2r8a7BMvRiRppZXcQdYiGguhN4iHAWTA3 - WavesPlatform

0x630394fcfd4d4b5f6847dd071b0841c25a2bcad7 - Ethereum

1C1f1kP6uL9Bqxi1r8TA4FHGpJ7D2GMtmi - Bitcoin

Za više informacija pogledajte iduću poveznicu: http://goo.gl/Elo84w

Pravila podforuma "Lokomotive"


1. Svako skretanje s teme koje nema veze sa tematikom podforuma "Lokomotive", biti će bez upozorenja obrisano.

2. Svako skretanje s teme koje ima veze sa tematikom podforuma "Lokomotive", ali ne spada u određenu temu, biti će premješteno u novu ili odgovarajuću temu.


3. Svako omalovažavanje i vrijeđanje zbog vjerske, nacionalne, spolne, stranačke ili druge pripadnosti, ili zbog neslaganja u stavovima biti će bez upozorenja obrisano.


4. Postovi u kojima se izražava mržnja ili prijetnja prema drugom korisniku ili prema više njih, biti će bez upozorenja obrisani.


5. Postovi u kojima su svađa i prepiranja između dvojice ili više korisnika neće biti tolerirani i biti će bez upozorenja obrisani.


6. Svako kršenje privatnosti (objava tuđe e-mail adrese, broja telefona, adrese, imena i prezimena ili bilo kojih drugih privatnih podataka) bez suglasnosti osobe o kojoj se piše bit će bez upozorenja obrisano.7. Svaki post u kojemu se koriste vulgarni izrazi i psovke bit će bez prethodnog upozorenja obrisan.

8. Svaki post u kojemu su samo smajlići ili u kojem je odgovor kao što su "Ne znam.", "Jesam.", "Nisam." i slično, biti će bez upozorenja obrisan.


9. Post u kojemu se uporabi preveliki broj smajlića, bit će korigiran od strane moderatora na prihvatljiviju mjeru.


10. Nije preporučljivo quotat (citirat) fotografije, a isto tako nemojte citirati i cijele postove, već izvucite samo ono bitno. To bitno doprinosi lakšem čitanju foruma


11. Zabranjeno je citirati fotografije, tj. fotografije se mogu citirati, ali bez [img] tagova. Ako ipak dođe do citiranja fotografije, takav post i fotografija neće biti izbrisani, nego će se od strane moderatora staviti link na istu fotografiju, tj. bez [img] tagova.


12. Članovi foruma koji u podforumu "Lokomotive" postave fotografije koje su naopako okrenute, biti će upozoreni od strane moderatora da iste poprave u najkraćem mogućem roku (najviše 24 sata od trenutka postanja) ili će biti obrisane.


13. Između fotografija ostavljati jedan prazan red radi bolje preglednosti istih.


Pravila 10,11,12 i 13 će se primjenjivati u svrhu bolje preglednosti i razumljivosti ovog podforuma.


U slučaju kršenja pravila pod 3, 4, 5, 6 i 7, član će biti upozoren ( bilo putem privatne poruke ili javno) od strane moderatora ili administratora.

Nakon upozorenja, ako nastavi kršiti pravila,korisniku mogu biti izrečene opomene, ili ban ( isključenje s foruma, ili zabrana pisanja).
Ako i nakon toga korisnik nastavi kršiti pravila, biti će trajno isključen sa foruma.


Također, molimo da se pridržavate i općih pravila Foruma:

http://www.zeljeznice.net/forum/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules

Ako imate nekih pitanja ili nejasnoća, obratite se moderatorima ili administratorima foruma.
Return to the forum