Jump to content

Fox

Članovi
  • Posts

    1331
  • Joined

  • Last visited

About Fox

  • Birthday 08.05.1985

About Me

  • Sex
    Male
  • Location
    Osijek

Recent Profile Visitors

12171 profile views

Fox's Achievements

209

Reputation

  1. Nažalost ja nisam vidio poruku .Ali svakako se bilježim za idući puta.
  2. Odličan putopis Tih nekoliko sati koji smo proveli zajedno bili su fenomenalni.Nema o čemu railfanovi ne mogu pričati kada se okupe.Ponovilo se uskoro!
  3. Fox

    Zagreb u snijegu

    Zanimljivo je vidjeti putopis kroz nekoliko godina kako se grad mijenja,Sve pohvale za putops a na loše komentare se ne obziri imaš moju podršku za još puno nastavaka.
  4. Ovo je lijepa vijest.Opet će biti moguće do Pečuha vlakom to je me veseli . A vezano za teret u Osijeku zadnjih godina 90% tereta se odnosi na ugljen i repu ostalo je sve jako slabo.
  5. Odlična reportaža. Nadam se da ćeš se slijedeći puta javiti sa nekim boljim vijestima a ne sa ovakvim prizorima katastrofe.
  6. Kako je neobično vidjeti moj grad nekim drugim očima i sa sasvim drugačijim dojmovima.Sve pohvale za odličan putopis, a slijedeći put se svakako javi i računaj da ostaneš malo duže!
  7. Na povratku sam iz Grčke.Zanimljiva zemlja,prosvjedi ,neredi a neki djelovi Atene izgledaju kao Bejrut.A željeznica je tek zanimljiva.Putopis slijedi uskoro kada proberem slike...i malo dođem sebi
  8. Hvala na interesantnoj nadopuni putopisa
  9. Vidim biti će ovo zanimljiva jesen, puna odličnih putopisa.
  10. Da li je netko zainteresiran za put do Budimpešte sa IC Dravom iz Osijeka?Za sada je okviran dan starta 31.8 u petak i povratak u nedjelju za detalje može na mail ili PM. Datum nije fixan još smo svi u nekim dogovorima i poslovima.
  11. Za sada sam oduševljen Ali nisam ni očekivao ništa manje.Slažem sa sa ostalim mišljenjima, meni je isto veliki užitak čitati ove vrste potopisa.Željeno isčekujem nastavak.
  12. Još za sada ima prometa.Ali kakva je trenutna situacija u kombinatu budućnost nije ni malo svjetla.
  13. Evo kako izgleda viđeni fotograf u pozi kako pokušava uhvatiti najbolji kadar
  14. Za mene nema ljepšega kada putopis završi u totalnom off topicu.Putopis i nije uspio ako se to ne dogodi
  15. Plameni ovo ti je 2222 post Putopis ne mogu pohvaliti jer to ne bih bilo pošteno pošto sam dio njega. Ja i Plameni radimo putopise jednim fotićem jer nema smisla imati 300 istih slika. Imam prokušanu metodu da dam fotić Plamenom da ga nosa a ako mi se svidi neki kadar ona ga posudim na sekund .Ovo je samo početak naših šalabazanja, imamo dosta planova pa očekujete od nas radno ljeto sa mnoštvom putopisa. Hodanje je bilo jako zanimljvo čak je dobro bilo što je tako oblačno jer da su bile sadašnje temparature mislim da bih riknuli. Ivog:Meni te bermude mjenjaju reflektirajući prsluk I da ubili su nam našu željezničku birtiju.
×
×
  • Create New...