Jump to content

RAIL-LOGISTIK

Članovi
  • Posts

    2683
  • Joined

  • Last visited

About Me

  • Sex
    Male
  • Location
    Crailsheim / Varaždin
  • Interests
    Vlakovi,fotografija,sport,stripovi

Recent Profile Visitors

11567 profile views

RAIL-LOGISTIK's Achievements

296

Reputation

  1. Bravo za putopis Domagoj,sve si lijepo poslikao i komentirao,svaka cast! Velika steta da tako velika firma u Beliscu ne koristi zeljeznicu. Znam jos dok je HZ vozio trupce i papir u/iz Belisca i bas me zanima zasto je to stalo? Uglavnom HZ ne vozi vise nista za Hrvatske sume. Privatnici pa i HZ bi mogli opet pokrenuti prijevoz papira,ko zna,mozda bude toga. Odlicni su mi stari likovni signali.
  2. Bravo za putopis Domagoj,sve si lijepo detaljno poslikao,hvala! Pitanje,dok ide teretnjak za silose u Valpovu, se on gura od Bizovca,jer vidim da je u Valpovu samo jedan kolosjek u funkciji,drugi su vec zahrdali i zarasli. Pruga prema Beliscu od Valpova se valjda samo na pocetku koristi dok se menjaju vagoni iz silosa,ili? Jedva cekam nastavak.
  3. Puno hvala za trud i kaj si sve to lijepo dokumentirao. Stvarno,puno toga propada i ima vise tih lokomotiva olupina nego vagona koji se tu rastavljaju i sastavljaju u nove vlakove. Ima cak i stare DB V60. Dosta je cargo tereta izgubio na cestu(rijekto koj ind.kolosijek je jos aktivan) tako da se ne treba cuditi da ima sve manje posla i jos ktome trend ide prema izravnim,marsrutnim vlakovima.
  4. Odlican i jako zanimljivi putopis,puno hvala.Lijepo da se tvoj trud isplatio,da si ulovio toga vlakica od Audia :palac:. Moram posebno pohvaliti ovu sliku,fenomenalna je: https://i.imgur.com/X3eGYTkl.jpg
  5. Jako lijepi putopis. I mene bi zanimala sta predstavlja ta cudna,neobicna zgrada...
  6. Jako lijepe slike. Ocekujemo slike iz Beca.
  7. Jako lijepo,puno hvala za prekrasne slike,sve si lijepo detaljno poslikao! Steta da taj dan nije bio utovar zita i uljane repice.
  8. Jako lijepi putopis! Koji bi to lijepi motivi bili da voze vlakovi!
  9. Bravo Karlo! Svi tvoji putopisi su jako lijepi i zanimljivi!
  10. Jako lijepi putopis! Zalosno da se vise ne koristi ind.kolosijek,pa sve do 2015 godine tu je dolazilo jako puno vagona s ivericom iz Austrije i Njemacke. Razumio bi da je bilo malo vagona...ali takva je politika carga...
  11. Jako lijep putopis,puno hvala decki!
  12. Bilo i proslo,niti Lagermax niti Tondach pa niti Dunapack i mnogi drugi korisnici vise ne primaju usluge zeljeznicom.Tondach je do jeseni 2014 imao dosta tereta zeljeznicom ali od onda se isto nista vise ne vozi.Sve je zavrsilo na cesti.Zeljeznicom jos danas ide plin,tu i tamo gorivo za Tifon i granulat i elementi za/iz Pojatnog i to je to,zalosno!Ali takva situacija je po cijeloj Hrvatskoj. Inace jako lijep putopis,puno hvala!
  13. Nije cudo,prijevoz pojedinacnih vagona umire vec godinama po cijeloj Europi dok marsrutnih vlakova ima sve vise a oni netrebaju ranzirne kolodvore.
  14. Jako lijepe slike,ja jedva cekam nastavak!
×
×
  • Create New...