Jump to content

millwall

Članovi
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

About Me

  • Location
    Rijeka

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

millwall's Achievements

1

Reputation

  1. Svatko prema svome nahodjenju, ja ipak gledam na to iz svoje perspektive, te kao povjesnicar, a bas to da lici vise na manastir nego na zeljeznicku stanicu cini ga specificnim u odnosu na druge kolodvore u ovim krajevima... ili se varam?
  2. tragedija je da se rusi ta zgrada. To je po meni jedan od kulturnih spomenika grada. Ali Ojko i ekipa ocito ne mare previse za kulturnu bastinu Rijeke. Vidim to i inace po ignoranciji prema SDR i nekim drugim projektima... smrc
  3. Istina, htio sam reci da se ja nisam vozio njime vec par godina, pa podijeliti dojmove na donekle promijenjen interijer itd u vlaku od zadnje voznje. to je kad u pet ujutro idem pisati post.
  4. Zaboravio sam napomenuti da sam potpuni amater sto se tice lokomotiva, vlakova i njihovih naziva i brojeva, pa da me ispravite svugdje gdje sam pogrijesio. hvala. Hmm, da bar imam osamnaest, lol, makar nisam bas puno stariji. Pa otprilike je bilo tako, odlucio sam ne ici doma, nego sjesti u vlak i na put. Jedini je problem bio u tome sto sam imao novca samo za jedan smjer kartu. Plan mi je u biti bio otici samo do Koprivnice, jer jos nisam bil tamo. Kad primjetih da imam jos samo 20kn na racunu, a kartica ostala doma, preusmjerio sam se na Varazdin, gdje mi je cura, te mi sponzorirala dan i put doma. Volim putovanja, posebno spontana... nadam se da mi to godine nece oduzeti.
  5. Nakon nocnog izlaska po gradu, odlucih se u nedjelju ujutro na put za Varazdin. Krenuh iz Rijeke u 5:45 ujutro, no kako nisam nis spavao, veci dio puta do Zagreba sam odspavao. Vec se dugo nisam vozio tim jutarnjim vlakom, koji inace prometuje na relaciji Rijeka - Zagreb - Koprivnica - Osijek, par godina ako se ne varam. Iznenadili su me novi vagoni, koji su vise manje uredu uredjeni, jedino nisu ugodni za spavanje ko prosli, ne mogu se izvlaciti. Od negdje Vrbovca nadalje sam bio svjestan puta, pa usput malo pofotkao stanice i vlakove, nazalost sa losom kamerom HP ipaq mobitela: Unutrasnjost vagona: kolodvor Vrbovec: EMU 6111 ispred kolodvora u Vrbovcu Kolodvor u Krizevcima Kompozicija vlaka Rijeka - Koprivnica - Osijek na Koprivničkom kolodvoru: dalje sam nastavio sa vlakom na relaciji Koprivnica - Varaždin, koji je kretao oko 11:50. Moram priznati da su mi bila zanimljiva imena sela kroz koja je sve prolazio, ipak je nama primorcima kontinent malo cudan, siguran sam da vrijedi i obratno. LOL Kolodvor Ludbreg (nova fasada ne bi skodila) Kolodvor Jalzabet HŽ DMU 7021 kojim sam putovao od Koprivnice do Varazdina Naposlijetku varazdinski kolodvor. Izgleda ko da je upravo rat zavrsio tamo... Eto toliko zasada... o povratku i slikama sa povratka mozda nekom drugom prilikom... EDIT (STIB): sve slike su pretvorene u thumbnailove
×
×
  • Create New...