Jump to content

file

Članovi
  • Posts

    753
  • Joined

  • Last visited

About file

  • Birthday 02.03.1985

About Me

  • Sex
    Male
  • Location
    Zg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

file's Achievements

158

Reputation

  1. Sudeci po oprugama, slonici su prazni...
  2. Nemam kabrio, al imam 3 Gopro-a
  3. I Pfaff jos jednom majstorski!!! Ne samo da me lijepis za ekran, vec i educiras o vlastitom dvoristu!! P.S. Pratim Te ja i kad se seces po Slavoniji i Europi; samo naprijed, naprijed samo!!!
  4. Ako se ne varam, netko je onomad napisao da ima veze sa otpornicima dinamicke kocnice i strujanjem vruceg zraka, ali nadajmo se da ce neki od poznavatelja Asea dopuniti tu tvrdnju... Dash?
  5. Nemoj slučajno da me za deset dana dočekate s tim temperaturama! Ne prijetim, samo kažem!!!!!
  6. Hah, moja dva mormona se već zafrkavaju samnom kad me vide; "Jel, da se nisi možda predomislio od zadnji puta pa bi možda malo popričao o našem gospodu isusu kristu?". Jednom me kolega dovezao pred kuću i taman nalete spomenuta dvojica obučeni u traperice i neke majice. Pozdrave, odgovorim im, i odmah krenem u napad. Rekoh, dečki, kakvo je to šetanje bez odora, ovako u trapericama?? Siromasi počeli zamuckivat, kao kosili travu oko crkve pa im se nije dalo presvlačit... Ispala je baš dobra fora. Inače,kratka povijest mormona se može pogledati u epizodi South Parka "All about Mormons" (S7E12) Sorry Stanley sta ti offtopičarim po temi!!!
  7. Dobro je, već sam mislio da Ti se nije netko na stanici zamjerio, pa zato ne ideš...
  8. Mislim da bi i oni iz Dobre (koji se ne smiju zvati kak se već zovu) se složili s time...
  9. Fantastično, kao da sam se sam prošetao po stanici. Što se tiče one mrke beštije, ime mu je Cvile. Dobroćudni pas mog susjeda; vjerojatno ga možeš vući za rep a da neće odreagirati. Vrlo umiljato stvorenje! Vjerojatno mnogi ne znaju da je lokvarski 3kV EVP do pred nekoliko dana bio u funkciji. Sada se opskrba kućanstava i stanice prebacuje na gradsku mrežu.
  10. Bravo, bravo, baš obraduju fotkice iz mog kraja!!!! ))
  11. file

    Open Windows 2013.

    Fotke su fantastične! Hvala na odličnom putopisu.
  12. Zato i velim, nikad ne znaš gdje može završiti bus dok je Kobler u njemu...
  13. Sreća da se crvenkapica izgubio pa ste dobili na vremenu. Tko zna gdje je Kobler mogao završiti, u Driveniku možda... P.S. Nemoj se sramiti stavljati slike u temu, znaš da te svi volimo čitati!!!
  14. Ili da uštediš par vjeverica, priupitaj nekoga da ti nabavi Tarifu 103, možda i u Lokvama imaju koju staru...
×
×
  • Create New...