Jump to content

dac001sv

Članovi
  • Posts

    638
  • Joined

  • Last visited

About dac001sv

  • Birthday 16.10.1958

About Me

  • Sex
    Male
  • Location
    varaždin-kotoriba
  • Interests
    klasični automobili stariji od 25 g.,lokomotive stranih ž.,

Recent Profile Visitors

4681 profile views

dac001sv's Achievements

1

Reputation

  1. Mazde su jako pouzdani auti,jedino PAZI na zupčasti remen,kratko traje,80-90000 km
  2. 1.Ima,ali nema Učke 2.Zapravo nemam komentara
  3. Ha dečki,fala lepa,svašta sam zamišljal ali mi jedino dalekovod nije došel v glavu,kaj buš
  4. Nikad nisam pital kaj je taj komad na 4.-oj sliki de je "pokošena" šuma,je neko skijalište ili kaj ,nebi štel ispasti neuk iliti "glupo tele"
  5. i moja 2-godišnja unuka koja tak govori kak Drempa piše
  6. Mislim na svađu z čevapima i mlačenje ostalih "delicija" ,a "ratničke boje" su valjda posljedica preseljenja pivske pare iz "Ekvatora" u "sjeverne djelove druge kugle"
  7. Jako mi je žal kaj nisam mogel dojti na ovaj skup , ali pratim temu pa sam bar po slikama upoznal večinu vas s kojima najviše vodim rasprave na forumu - u živo sam videl jedino Stanley-a,a osobno poznam Ante-a Vž ---drago mi je kaj je proslava 10-godišnjice Foruma prošla u veselom i prijateljskom raspoloženju i nadam se da se bu u neko skorije vreme pojavil neki razlog da se opet organizira neko takvo druženje, a na kojem bum i ja mogel sudjelovati ---- lijepo su u sklopu ovog druženja ukomponirani mini putopisi Pfaffa i Thomcro-a i sve zajedno popračeno slikama----- nastavite dalje na isti način -- I,je,vidim kak ste svi u ratničkim" bojama" posle one "svađe i mlačenja"
  8. Taj 3. kolosjek se koristi samo kao istovarni kolosjek za Lagermax,a zanimljivo je da se skretnice 2 i 3 nikad nisu koristile,bar ne za moje "karijere". Naime,kolko god bilo vagona s autima i kolko god bila dužina vlaka,uvijek je taj vlak bil primljeni na 2.-gi kolosjek pa smo za postavu,čitav vlak vlekli prek skretnice br.4,skroz van iz stanice u onaj zavoj i gurali ga natrag na 3.kolosjek na istovar,skroz na tog "bikonju"---dok smo uzimali prazne vagone (bivši 65401),situacija je bila malo drugačija-isto smo bili primljeni na 2. kol.,lokomotivu otkopčali i po prvom išli okolo prek skr. br.5 do mosta (izolacija) kaj ju je okrenul u pravac,pa na br 4 i na 3 kol.,opet sve vagone vlekli van i spajali na 2. kol.pa opet z lok. okolo na početak vlaka---uz te vagone i one koje smo pokupili po stanicama do Luke,vlak je imal i po 600 m,--znali smo nekad čekati da se sprazni pruga od Zaprešića do RK kaj bi skroz imali prolaz jer tu i veću dužinu niko nije štel primiti v svoju stanicu --pogotovo dok smo imali i cisterne iz Zaboka (16),Hbbis iz Bedekovčine ili Rills po cca 6 -8,po 10-12 za aute iz Luke i po 8 elementi iz Pojatnog ----jaaaako dugi vlak -OT ali bila je prilika za objasniti kak je funkcionirala Luka
  9. nas malo niže ,kiša plavi li ga plavi,kaj opče nije idilično,a možda i snijeg počne
  10. U bijeloj kučici je skretničar u ložioni zadužen za puštanje lok iz ložione na kolodvor. Okretaljka ne dela već najmanje 10 godina
×
×
  • Create New...