Jump to content

Domagoj Vu

Članovi
  • Posts

    1638
  • Joined

  • Days Won

    17

Domagoj Vu last won the day on November 6 2023

Domagoj Vu had the most liked content!

2 Followers

About Domagoj Vu

  • Birthday 30.10.1998

About Me

  • Sex
    Male
  • Location
    Vukovar
  • Interests
    Samo teretni vlakovi, vagoni većinom. Putničke ništa

Recent Profile Visitors

20961 profile views

Domagoj Vu's Achievements

3,1k

Reputation

  1. Cisterne i žitaričari koji su i dalje deponirani u Andrijevcima. ....i SŽ Tadovi koji su ostali na istom mjestu. Nakon zadnje fotke, baterija mi se ispranila na fotiću pa nisam mogao više fotkati. Som me dobro poslužio bez kašnjenja sam se vratio u Vinkovce. Toliko o 'kratkom' kršopisu iz Slavonskog Broda, cipelzug i moje osovine su defitivno se našetale.
  2. Ošao sam još u kafić na autobusni kolodvor popit cappuchino, i kad sam se vratio, bilo je vrijeme povratka nazad za Vinkovce. Česki Tams u kvaru u Garčinu. Zgrada. Nastavlja se.
  3. Manevra već dobrih sat ipo slaže vagone, pa sam nakon Meka došao do skladišta malo promatrat. Kraća. Još jedan friški Fals-z ...i Eaos. Nastavlja se.
  4. Rijetki simbol vatre kojih samo par komada ima, sve te žute kockaste plamene naljepnice su sada zamijenjeni crvenim rombovima Kako nisam uzeo si ujutro doručak a nisam našao pekaru u blizini kolodvora, pa sam išao u McDonalds sjest. Prolazim pored skladišta, i u međuvremenu se i magla počela konačno micati. Sjedeći vani gledajući kroz prozor, počelo se manevrirati. Jenbach polako dovlači razne mješvoite vagone i stavlja ih na druge kolosijeke. Još jedan jako star vagon, vjerovatno MAN Werk Nurnberg proizvodnje. Nastavlja se.
  5. Kraća varijanta plinske cisterne. Izlizana pločica Đure Đakovića Usta cisterne. Nastavlja se.
  6. Oduvijek su me fascinirali ti poklopci za plinske cisterne na čeonoj strani.
  7. Zalutali Srpski Kgs, vjerovatno na popravak ide. Energopetrol / Millet, meni osobno jedna od najružnijih cisterni. Nastavlja se.
  8. Nekadašnji Gas-z, sada preuređen u skladište, koji također je u grupi Z za rezanje. Vaso Miskin Crni postolja. 1960-ta godina? Unutrašnjost. Uais od Fabrike vagona Kraljevo, godinu neznam koju je proizveden. Novi vlasnik im je Cenoza Rail. Dvije Goše mazutare. Nastavlja se.
  9. Jedan od novijih iz Đure Đakovića. Turak. Mađarica. Nastavlja se.
  10. Hbis koji već desetak godina stoji, je i već pozelenio, taj broji svoje posljednje dane pod brener. Prva strana vagona Druga strana. Zadnji datum kad je bio ispod čekića. Nastavlja se.
  11. Puno ljepša nego ova ružna srebrna. 21 78 HR- 2245 188 - 6 Hbis-z Mislim da su i ovi Falsovi proizvedeni u Đuri, al nisam siguran. Na zapadnom dijelu kolodvora se nalaze vagoni za rezanje, neki stoje godinama a neki više i od desetak. Zalutali patak Dodo. Nastavlja se.
  12. Es dvoosovinski. Ne ide mi od ove šikare.... Uspio sam ga nekako, al jedva kroz ogradu. Millet gdje god da okreneš. Tadds Pločice kažu sve.
  13. Friške, nažalost nisu više HŽ-ove. Dvije oldschool generacije cisterni. Čekaju farbanje. Bivše ŽFBiH / Energopetrol, sada registrirane kao Francuske i u vlasništvu Milleta su Silazim sa Đurinog mosta. Zgrada Slavonsko Brodske televizije koja i ne izgleda baš u dobrom stanju. Nastavlja se.
  14. Vagona je posvuda. Još jedan Janez. Stoje godinama... Đurin most. INA, i ove smeđe su također bile nekadašnje Inine. Nastavlja se
  15. Deponirani plinaš i žitaričari u Andrijanvcima. Turčin u Garčinu. ....samo što sam izašao iz Garčina, spustila se gusta magluština, toliko me iznenadila da sam zaboravio postavke izmjenit na fotiću. Ulazak u Slavonski Bord, u blizini kolodvora. Dva nova iz Đure Đakovića. Još jedan Slovenske Millet cisterne Nastavlja se.
×
×
  • Create New...