Jump to content

rudamaca

Članovi
  • Posts

    330
  • Joined

  • Last visited

About Me

  • Location
    doma

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rudamaca's Achievements

38

Reputation

  1. Zbog drvene zgrade najčešći naziv bio je Texas.Posebno je bilo zgodno križanje u Texasu kad je na prvom jutarnjem išla motorka 812.Dojahali bi na skretnicu (motorka se uvjek nekud njihala i zanosila) a onda DUM desno , oni na rubu sjedala koje je san sasvim savladal samo bi se prevalili u sredinu. pa DUM lijevo da bi ih poklopili klimavi spavači sa druge strane .
  2. Odlično! Išel sam prije par dana autom od Kumrovca do Zagorskih sela,stvaro je pruga za 21 stoljeće.Ja kosim travu na livadama da se ne pretvore u šikaru ,izgleda da tu nema gazde .
  3. Eh da sam znao kud idete... Kad ste bili u kamenolomu da ste produzili cestom koja prolazi kroz kamenolom, prosli bi trasu jos jedne bivse pruge. Ta je ukinuta puno prije i moja mama se sjeca samo prica o njoj od starijih. Trasa zavrsava prosirenjem i velikom (nastanjenom) zgradom usred sume. Bio sam lani sa ujakom i dok smo se cudili kud smo to zasli, izasli ovi iz kuce i zovu na gemist-ispalo je da ga oni poznaju Uz ovu zgradu postoji i vahtarnica negdje na sedini puta , druge detalje iz auta bas i nisam zapazio Ta pruga je po necem razlicita od vecine ostalih- jest rudnicka ali to je bio rudnik sumpora a ne ugljena. U povratku smo izveli pravi off-road -uzbrdo po livadama i bespucima do crkve Sv. Jakova iznad Radoboja.
×
×
  • Create New...