Jump to content

Vedi

Članovi
  • Posts

    1595
  • Joined

  • Last visited

About Vedi

  • Birthday 07.04.1981

About Me

  • Sex
    Male
  • Location
    Mursko Središće, Croatia
  • Interests
    Putnički vagoni i vlakovi ex-YU.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vedi's Achievements

0

Reputation

  1. Hm, objavil si putopis 20.05., zar to nužno znači da si baš dan prije putoval? Pital sam jer mi je loksa + kompozicija sa doljnje slike bila poznata, naime (očito) sam njime putoval taj dan u Zabok, to je vlak 3017. http://i265.photobucket.com/albums/ii218/1142007/IMG_0033_19_05_12_varazdin.jpg Hm, opet ne kužim, ja jesam iz i živim u Varaždinu, kaj piše i pod lokacija, kak to misliš da se ja javljam tebi? Nebi trebalo biti obrnuto? No, uglavnom, nema veze, ustanovil sam da si slikal baš taj vlak sa kojim sam putoval taj dan u Zabok i to je to.
  2. Da, da, zato sam i pital.
  3. Jesi to bil u Vž-u jučer, točnije 19.05.
  4. Malo neobično pitanje. Misliš na sjedala ili na kupee? Taj vlak je u originalu na JŽ (i početkom HŽ) bio cijeli 1. razred, a na HŽ su mu kasnije 'dodijelili' i 2. razred, pa je to onda izgledalo tako da su 1. razred bili samo kupei u srednjem vagonu (gdje je buffet odjeljak), a 2. razred je bio ostatak vlaka (vagoni otvorenog tipa - bez kupea).
  5. ICE-3M, evo kaj drugo da velim, nego da mi je jako drago da si za svoj prvi putopis izabral upravo Varaždin, te da mi je isto tako jako drago da smo se upoznali na kolodvoru i malo popričali, nadam se da ću imati više vremena sljedeći put kad se vidimo da ipak malo više popričamo. Drago mi je da ti se svidio i kolodvor i sam grad, tj. ono kaj si videl od njega.
  6. Bio ja u Bedekovčini prošle, oliti '10, pekli zajedno roštilj, kaj si zaboravil?
  7. Uh, to baš i nebi bilo zgodno da vas neki obližnji cucki nanjuše...
  8. Ja nisam nikaj slikal, tak da bi se htel samo svima zahvaliti na kratkom ali ugodnom druženju, jer mi je drago sve vas vidjeti bar na kratko!
  9. He, he, vidim da i ti i ja radimo od svojih kćeri prave railfanovke! Lijep putopis, to je jedna od pruga kojom se još nisam vozil, pa mi je posebno zanimljivo vidjet putopis!
  10. Ima trenutno u prometu čak 75 takvih vagona sa "neuobičajeno" širokim kupeima na kojima uredno piše 2. razred.
  11. hadzibane, Pfaff i Zeuse puno vam hvala!!!
  12. Hvala Ferito na ispravci i pohvalama! Ma upravo to, znam da je to bil IC i da je vozil za Keleti i automatski sam to napisal. Nisam išel provjeravat ako se kaj promjenilo (tj. nisam si ni mislil da su mijenjali kaj ). Da, Gošin, ali jako stari (proizveden još prije X vagona, god. izgradnje 1950-56.), u međuvremenu je doživel nekoliko pregradnja, modifikacija, tak da je recimo prije u osamdesetima vozil kao Acl, a sad je recimo ABl. SŽ ima ukupno 2 takva ABl vagona, 1 WRL u normalnom prometu i 1 WRL koji je sad muzejski. A mimoišli smo se i sa Emonom, pa sam napisal "križali". Nekak mi je ta riječ jako cool.
  13. Hvala vam Dunkelheit i rasha! Odgovor je bez dvojbe - NEMA!
×
×
  • Create New...