Jump to content

Glažar

Članovi
  • Posts

    519
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Glažar's Achievements

1

Reputation

  1. Bogdaj thomcro! Čestitam tebi i ekipi tko god je bio. Samo, imam jednu primjedbu; Ova kratka reportaža neodoljivo proizvodi "sexy stranice" efekt. ...register! ...pay by card! Vučeš vodu na svoj mlin, ha?
  2. Ovo je uvreda nazvati strojovođu vozačem. ... Vozači, protestirajte.
  3. To je jedna šipka iz gornjeg dijela dimnjaka koja je tu završila nakon što se za nju uhvatio jedan istraživač i tako je izvukao (nije bila dobro učvršćena ili je dotrajala), pa se zajedno sa njom survao u dno. Ima i kostur ali njega nisam htio slikati, iz pijeteta prema žrtvi. Ništa strašno.
  4. Žutka, crnka,... princip je isti Pa, s obzirom da je riječ o imenici ženskog roda, zašto se ne zavući Ovo ženskog naglašavam, ipak su ovdje muški u velikoj većini pa da slučajno ne bi bilo zabune. I, ne postoji uska rupetina, rupetina je rupetina, i tu nema pomoći. I za popet se uz dimnjak sam ako treba, no, jednom ću istu ovu fotku napraviti kada vani bude dan, čini mi se da dimnjak nije direktan već sa "stepenicama", pa nije moguće vidjeti svijetli otvor. To ćemo odgonetnuti fotografiranjem kada je vani dan, a moguće je da je odozgo i pokriven sa nečim??? Treba se popeti, zavući pa što bude, nema druge.
  5. Apropos tunela Brajdica, evo par slika jednog od dva dimnjaka, tj. njegovog početnog dijela u tunelu; Slikano iz perspektive da se vidi otvor na svodu dimnjaka kao i niša za zaklon ophodara koja je inače sa dimnjakom spojena. Izgled otvora dimnjaka, odokativno otvor cca 1 m kvadratni.
  6. Šta ima takvih frikova na forumu koji bi se upustili u takvo što? Brrr ... jeza me 'vata od same pomisli ... škuro ... vlažno ... dugo, ne vidiš svjetla ni sim ni tam ... a Žutka tamo negdje u mraku čuči . Potpuno se slažem. Kao klinac sam se bojao tunela A možeš naletiti i na kostura. Sjetite s misije Paulovac Što bi to bilo strašno? Tunel Kobiljak, ispred Drivenika (od strane Fužina) dug je nešto preko 500 m i osobno sam ga prošao jednom priliko kada smo čekali u Driveniku da završi zatvor pruge. Tunel je u krivini i prošao sam ga bez baterije, nogu na nogu, s praga na prag, za mine ne garantiram da ih nisam gazio ali su mi cipele bile sasvim ok kada sam izašao van. I, zar se nismo dogovorili proći tunel neizgrađene pruge Vrbovsko - Črnomelj, dug je preko 2 km, ali sa dobrim lampama to ne bi trebao biti problem.
  7. Čestitam Pfaff! Lijepe fotografije. O, da, Gorski Kotar tek pokaže svoju ljepotu zimi, kada kao i na ovim slikama snijeg okuje drveće, ali i crnogorici kojoj je tamo glavno stanište.
  8. Kako me god okreneš za sve sam.
  9. Takvi su moji dojmovi, tako i jest. Živio!
  10. Drago mi je da sam upoznao Stanley-a! Osim što, ovako preko foruma, odaje dojam ozbiljnosti, znanja i pristojnosti, u živo se tek otkriva i njegova širokogrudnost i skromnost. Meni je jedino žao što smo dozvolili Stanley-u da nas časti a bio nam je gost, umjesto da smo mi njega častili. Također, drago mi je da sam sreo i Pfaff-a i thomcro-a. Pozdrav Phalanx-u!
  11. Čestitam na trudu i pregršt fotografija!
  12. Točno, ali nije bilo potrebno - po potrebi se izlaz pare iz cilindara mogao preusmjeriti u cijevi za pijesak pa se tako topijo led na tračnicama...
  13. Pusti Pfaffa, vidiš da zeza , najprije uslika Moravice, sve ok, pa je već u Ogulinu na okretnici, pa se onda vrati na stare vagone u Moravicama (koje je naslikao u Ogulinu), pa je onda već na trijanglu pred Oštarijama da bi zatim stavio sliku ulaska u Ogulin i veli "...i evo nas u Ogulinu"... I zatim slijedi Karlovac. Pfaff, nemoj zajebavati ljude , bolje objasni kako su parnjače prije vozile na snijegu, na njima se nisu mogle mijenjati osovine. I kvragu i ti i ono tvoje "bijo, vidijo, snimijo..." Jel' to neki dišpet? Prijateljski pozdrav.
  14. Koliko sam ja pratio Thommo ni u jednom postu nije izrekao da je upravljao lokomotivom jer mu to naprosto nije niti omogućeno, pa da se i interesirao za to, što, istina, nije. Kako sam ja razumio, između Thomme i Ante-vž se radilo o humoru, na što sam se i sam osvrnuo tobožnjim "prijetnjama" tipa "nemoj da se upoznamo" ili "trebalo bi mu potkresati krila...", i ništa više, također u smislu šala. Za sve ostale insinuacije pojedinaca i dušebrižnika ne odgovaram. Ante, vjerujem da je laiku poseban gušt uzeti kontroler u ruke, i majstoru je, vjeruj mi, kada to priušti nekoj laikinji. Trebam li još što dodati... ?
  15. ERROR! That information is highly confidential! Baš mi je drago! Naravno da je povjerljivo - takvi se gušti drže samo za sebe! Bok! Ante Ante, ne poznajemo se a'l nemoj da se upoznamo Vidim ja da je Thommo dobio krila pa zamišlja i ono što je valjda sanjao, morati ćemo mu ih malo potkresati
×
×
  • Create New...