Jump to content

1borna

Članovi
  • Posts

    5659
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    147

1borna last won the day on March 10

1borna had the most liked content!

2 Followers

About Me

  • Sex
    Male
  • Location
    Croatia Zagreb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1borna's Achievements

12,5k

Reputation

  1. Južina te probudila previše rano!
  2. Kod vrijeđanja i omaložavanja nisam mislio na tebe nego na jednog starijeg prijatelja koji je vreća za udarce brojnih članova. Bilo bi pomalo smiješno da se išla otvarati još jedna tema o istom području no sada smo zašli predaleko u off topic, ima pogodnijih tema za rasprave.
  3. Dečec nije omaložavao, vrijeđao ili ismijavao bilo što u temi (što neki drugi znaju raditi drugim članovima) i samo je dopunio svojim saznanjima tvoj vrijedan post.
  4. Meni izgleda kao dijete koje se za maškare obuklo u prometnika
  5. Sada sa ovim nastavkom jasno mi je zašto si krenuo u noćnu avanturu, izgledalo je bez njega da samo tako voliš šalabajzati noću.
  6. Meni koji sam davno doživio brojna maltretiranja to ne izlazi iz glave, ne zaboravlja se. Bilo je ponekad dovoljno da me drugovi vide sa foto aparatom (i u futroli) da im postanem sumnjiv. Obavezno legitimiranje, pitanja što tu radim i kamo idem, što ću slikati? Svaka šetnja noću je bila sumnjiva, pristojan svijet ne izlazi poslije 11-12 sati u noći. I dan danas se osjećam nelagodno kada slikam vlakove na kolodvorima, kao da očekujem da će netko viknut na mene....
  7. Nije mi jasno zašto si se zaputio u tu avanturu u gluho doba noći? Hajde da je bilo navečer i da si išao npr pozdraviti curu u Novom mestu ali ovako riskirati upalu pluća ili da te netko uhapsi kao sumnjivo lice.... Danju bi se barem vidjelo nešto na nekim slikama ali ovako u kmici se ne vidi ništa.
  8. Dopunio bih tvoj putopis slikama Sinagoge u Koprivnici koje sam napravio pred godinu i pol otprilike U neposrednoj blizine te stare građevine je napravljena jedna moderna kocka kao centar muzičke kulture, nikako ne pašu jedna uz drugu? Pred nekoliko godina grad je otkupio Sinagogu i pokrenuo preuređenje u Centar kulture
  9. Kad se već spominje Industrijska cesta pred nekoliko godina sam snimio ostatke te pruge ali to nije ona pruga koja se spominje već je odvojak koji na stanici u Sesvetama započinje u pravcu zapada! Te pruge se vide i na Google karti Prolazila je iz Sesveta ovdje Dalje prema Jelkovcu
  10. Ona 2 industrijska kolosjeka vode do Jelkovca, završavaju kod Cemex terminala
  11. Mogao si zamoliti nekoga da i tebe slika u tom kraljevskom položaju?
  12. Ako se cijeli svijet ne trgne i zaista počne djelovati na smanjenju zagrijavanja bit će sve gore sa sve težim posljedicama! Taman da od sutra krenu u akciju ovakva nevremena će potrajati još desetljećima, priroda pamti i sveti nam se. Bilo je naravno i ranije velikih nevremena no nisu bila toliko učestala kao zadnjih dana. Mi smo još i dobro prolazili pa smo pričali da živimo u sretnom kutku planete, nitko neće biti pošteđen i izuzetak.
  13. Koliko god bio iskusan sa godinama ipak slabe refleksi, vid i sluh. Osim toga on sada spada u pero laku kategoriju pa ga iznenadni nalet bure lako ponese i odnese?
  14. Samo se treba paziti od brojnih opasnosti koje vrebaju na takovim foto-izletima, od zmija do odronja kamenja pa čak i naleta vlakova!
  15. Na ovim slikama se lijepo vidi koliki je to uspon!
×
×
  • Create New...