Jump to content

Morpheus

Članovi
  • Posts

    383
  • Joined

  • Last visited

About Me

  • Location
    Varaždin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Morpheus's Achievements

14

Reputation

  1. Ah...tipično Međimurski. Taj vic sam prvi put čuo prije dvadesetak i kusur godina u varijanti Gornji i Donji Vakuf. Ne znači da je najstarija verzija...
  2. Stvarno svaka čast dečki ! O ovome bi se mogao snimiti i neki kratki film, poučna priča i slično...mislim da bi se time senzibilizirala javnost za problem željeznice na pravi način. Zašto se više niti ne čudimo apsurdima oko HŽa? Dakle, dečki namumili očistiti i oprati kabinu i naletjeli na opasnog RVRovca...pitam se gdje je pittbul bio dok se sprejalo mađare?
  3. Moram priznati da sam rijetko kad uživao gledajući tvoje fotke kao sada! I inače imaš fenomenalne fotografije koje redovito pogledam. Zaista fantastično! Jako mi je žao za tu strahovito neugodnu epizodu. Pokušavam shvatiti tog nadobudnog konduktera ali ne uspjeva mi. Jest da je HŽ u zadnje vrijeme u nemilosti medija (s pravom!!) i da svaki zaposlenik osjeća određenu krivicu, no to nije razlog da se na jednog mladog čovjeka okomi s toliko bjesa, mržnje, idiotizma i primitivizma kao što je dotični na tebe. Nema opravdanja i po meni njega bi trebalo pozvati na odgovornost! Osoblje mora služiti putnicima a ne se izživljavati na njima! Još jednom čestitke za odličnu ideju i realizaciju , za hrabrost i entuzijazam!
×
×
  • Create New...