Jump to content

DB

Članovi
  • Posts

    18424
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    63

DB last won the day on March 15

DB had the most liked content!

About DB

  • Birthday 23.04.1959

About Me

  • Sex
    Male
  • Location
    Sveta Nedelja

Recent Profile Visitors

26340 profile views

DB's Achievements

8,6k

Reputation

  1. Tu nema nikakvog perona, samo servisna cesta uz 7. kolosjek. Ak si mislil na redni broj perona (2.) ni tu nisi u pravu - brojka 2 na piktogramu označava kolosjek (jedini za prijem i otpremu vlakova za prijevoz putnika). Za taj "PK" sam se i ja pital (izvjesno je da je "K" za kolodvor, no i font i crna boja da je natpis od znatno ranije na prijemnoj zgradi, pa zapravo ima značenje za neko ranije razdoblje).
  2. I ja sam misli donedavno da je pomoćna bolnica (koja se je predala 19. studenog 1991.) bila u toj zgradi, međutim, bila je malo dalje sa suprotne strane pruge:
  3. Moguće da je prije rata to bilo stajalište za kombinat Borovo. Ipak je kojih pol kilometra bliže od kolodvora Borovo naselje.
  4. Hrastovac, Majur, Kostajnica, Volinja, Dobrljin i Ravnice su imali likovne ulazne signale i predsignale. Izlazne signale nisu imali. Vide se na par slika šahtovi žicovoda / temelji stupova.
  5. To kaj ti znaš nije dovoljno za razumijevanje, a niti za tumačenje Voznoga reda. Brzina sa 140 na 50 se lomi u Jaski 🙄- pri čemu je ograničenje kroz Jasku 45 km/h: gu - gornji ustroj ns - način signaliziranja Ni'đe 80.
  6. Ne postoji ograničenje zbog ŽCP-a, niti ograničenje na 80 km/h na tom dijelu pruge.
  7. Lagana vožnja. 🙂 Pa da, i zaključili smo. 😉 Nije zbog "STRAIL"-a ni slijeganja, nego zbog probnog rada uređaja:
  8. Definitivno. Plase su nominativ plurala, a dalje ide po pravilu sklanjanja padeža ...
  9. Hm, šteta da nisi produljil dalje, bar do porte ... dobil sam fotke nekakve hale i garaže devastirane olujom 19. srpnja, ali nemam podatke otkuda, pa nagađam da je to zaprešićka "Regeneracija".
  10. Je, to sam prvo pretpost.avil - devijacija na ulazu / izlazu iz stajališta.
  11. Hm, loše si to uslikal, jedva se naziru nekakve oznake (brojke, slova ...). Najvjerojatnije mi je da je to jedna od oznaka za krivinu.
×
×
  • Create New...