Jump to content

Anton

Admin
  • Posts

    7619
  • Joined

  • Days Won

    23

Anton last won the day on March 14

Anton had the most liked content!

About Anton

  • Birthday 07.01.1872

About Me

  • Sex
    Male
  • Location
    Vinkovci

Contact Methods

  • i-Telex
    599231

Recent Profile Visitors

25238 profile views

Anton's Achievements

1,2k

Reputation

  1. Najbolji administrator na svijetu - i to nije ulizivanje. Koliko je samo pomogao svojim korisnicima i koliko radi na stalnom poboljšanju foruma, to nisam vidio nikad i nigdje osim ovdje. Svaka čast!

  2. Anton

    Pozdrav iz...

    Šta, nitko ne piše u ovoj temi, osim mene? Pozdrav iz Kalinjingrada.
  3. Stranica eventa: https://fb.me/e/2YFPku0lU Željeznički muzeji su specijalizirani tehnički muzeji, ponekad u sastavu tehničkog muzeja kao odjel. Često su samostalne muzejske institucije, a često u svom sastavu imaju funkcionalne muzejske vlakove i(li) muzejske željezničke pruge. Na online predavanju „Europski željeznički muzeji“, izv. prof. dr. sc. Borna Abramović - voditelj Katedre za organizaciju željezničkog prometa u Sveučilištu u Zagrebu publici će prezentirati najznačajnije željezničke muzeje u Europi. Predavanje se održava u okviru projekta "Očuvanje željezničke baštine grada Vinkovaca", a projekt provodi Klub ljubitelja željeznice. Nakon 45 minutnog predavanja, slijedi okrugli stol na temu: „Treba li Vinkovcima željeznički muzej“. Vinkovci kao centralna prometna točka s čak 6 željezničkih pruga pripada u najveće željezničko čvorište jugoistočne Europe. Od prve željezničke pruge u Vinkovcima puštene u promet 23.studenoga 1878. godine dolazi do značajnog razvoja Vinkovaca te danas je željeznica sastavni dio povijesti, sadašnjosti i budućnosti Vinkovaca. Okruglim stolom moderirat će predsjednik Kluba ljubitelja željeznice Anton Papić. Događaju se možete pridružiti preko ZOOM platforme putem poveznice: https://tinyurl.com/33h74y87
  4. Kume....pa što je biloo???? U nedjelju??????

  5. Pozdrav molio bih vas da obrišete post u temi Leon ČK reapint HŽ tads-z vagon i Trainz Dodaci španku.. Iako nisu moji converti molim vas da obrišete. Dečki su me sada upozorili da može biti problema sa autorskim pravima i molio bih da obrišete Hvala

  6. @osjecanin91, ajme, svaka fotografija ima sentiment filmskog kadra. Vidim koja će mi biti lokacija za snimanje novog filma. Prekrasno. Zapravo, baš mi se sviđa što nema ničega, daje posebnu draž. Ova fotografija možda najbolje opisuje ovo o čemu pričam.
  7. Anton

    Pozdrav iz...

    Pozdrav iz Moskve! Upravo sam sjeo u Sapsan, prema Sankt-Peterburgu. Jedna zanimljivost. Zagreb - Vinkovci, 3 h : 36 min, 256 km: Moskva - Sankt-Peterburg, 3 h : 55 min, 770 km:
  8. Anton

    Pozdrav iz...

    Pozdrav iz Sankt-Peterburga! Što reći, slab sam na trolejbuse: Ermitaž: Neva: Krstarica “Aurora”: Još jedan od simbola Pitera, galebovi (imaju i svoj spomenik): Da ne budu samo trolejbusi, evo i jedan tramvaj: Vjerojatno najljepše kino u kojem sam bio: I jedan selfie za kraj:
  9. Anton

    Pozdrav iz...

    Ovu temu sam zamislio kao laku (“light”) verziju putopisa, za sve one koji su negdje na putovanju, a trenutno ili u neko dogledno vrijeme, neće napisati putopis ili im je ovo jednostavnija varijanta. Jedino pravilo ove teme je - 1 (jedna) poruka s maksimalno 10 (deset) fotografija. Komentari ostalih forumaša su dopušteni, kao i razgovor s forumašem koji je postavio fotografije, ali navedeni forumaš ne smije u daljnjim porukama postavljati fotografije s iste lokacije.
  10. Heh, zaboravio sam ovu temu... Putopisi u pripremi: Kazahstan 1, 2, 3 Rusija 1, 2, 3, 4 - izdvojio bih ovdje posebno Krim, integralna snimka vožnje preko Krimskog mosta, dok je još svježe napravljen bio Bjelorusija 1, 2 Ukrajina 1, 2, 3 Španjolska Portugal Benelux i Francuska (TGV) Irska Škotska Gruzija i Armenija To je to zasad. Ako sam nešto zaboravio, dodam naknadno.
  11. U Vinkovcima su se popeli? Kako god, sljedeći put kad budeš u Vinkovcima, možemo zajedno otići u obilazak.
  12. Jel ovo neka zezancija ili što? Zašto policija ne reagira? Odnosno, zašto nitko ne zove policiju? Čim uhvatim vremena otići ću tamo.
  13. Da, živa legenda i enciklopedija. Jedan od glavnih aktera mog dokumentarca. Neću ti zagađivat temu, evo jedan kratak video koji sam snimio prije dosta godina na teretnom kolodvoru, htio sam snimiti nešto više, ali na kraju nikad nisam:
  14. until
    Više o događaju pogledajte na sljedećoj poveznici: http://www.hzpp.hr/delnicka-adventska-bajka?p=7337&mp=7679
×
×
  • Create New...