Jump to content

hrki

Članovi
  • Posts

    233
  • Joined

  • Last visited

About Me

  • Location
    Zd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hrki's Achievements

134

Reputation

  1. APDEJT!: Evo, danas oko 4 (16:00 cet est +- vragzna) se smuca tamo oko kolosjeka Lika, ako se ne varam da se tako zove. Oni desniji, hrvaCkiji, južniji. Livi gledajući od Beograda i stupića sa kilometrima (ajoj evo jugonostalgije za Tudurudića i Plenkija). Imam i 2 slike, ali dok mi barba to razvije sa filma... sutra foto-dokaz.
  2. Koliko sam ja ubra, je slovenski je (ima neke natpise na slovenskom ako se ne varam), kako sam u zadnje vrijeme često tamo, vidim da se zna provozati (ne znam di) i vidia sam neke ljude kako nešto kopaju po motoru ili štolijeveć tamo (nuklearni reaktor valjda nije). Meni se čini da je kroz zimu redovito navlačio amo - tamo ove vagone i strojeve koje ovaj stranac čudnog imena Sviet.... ne da mi se guglati kako se piše ) koristi pri remontu Glavni - Zapadni.
  3. Ovaj poluoffovski post je zapravo primjereniji prvom dijelu Cipelcuga koji se odvijao u blizini, uz i preko granice. No nebitno... Ako nekoga točno zanima granična crta (po katastru) onda je ovo je zanimljiva i korisna stranica na kojoj se puno preciznije i TOČNIJE od GE vidi koliko puta granična crta sječe prugu (toliko da sam nakon 20 prestao brojati ) : http://preglednik.arkod.hr/ARKOD-Web/#map_x=500000&map_y=4925000&map_sc=3657142
  4. Nisu nestali. Ili ja haluciniram svakodnevno
×
×
  • Create New...