Jump to content

rasha

Članovi
  • Posts

    2472
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

rasha last won the day on February 7 2022

rasha had the most liked content!

About Me

  • Sex
    Male
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rasha's Achievements

820

Reputation

  1. Da. @Peregrino dok si ti pisao svoj post ja sam već bio u Istanbulu, i već sam se dobro bio informisao o planu obustave saobraćaja. Šta će biti sa Sirkedži stanicom nije sigurno, ali je sigurno da do 2014-2015. neće raditi osim za par skraaćenih gradskih vozova zbog izgradnje tunela u okviru Marmaray projekta. A posle šta će biti, videćemo još. Ja sam išao na sigurno, pa sam morao sad otići.
  2. Sledećeg meseca jedna legendarna železnička stanica sa stažom od preko 120 godina odlazi u istoriju i po poslednjim najavama postaje hotel (po nekim drugim najavama železnički muzej), pa bi se ukoliko ništa ne pođe po zlu trebalo krajem sledeće sedmice zaputiti ka mnogomilionskom gradu u kom se nalazi. Nadam se da ću do tad uspeti da završim povratak sa Bajkala, iz kojeg ću izbaciti jedan deo koji ću staviti u poseban putopis jer mi se čini da to zaslužuje iako je samo autonomna republika.
  3. S obzirom da je XXX, očekivao sam , ali pošto je , ni ovako ništa ne fali...
  4. rasha

    Zagreb u snijegu

    Nisu zadnje. Voze tri ŽS Beelmt vagona na 414/415 od novog VR.
  5. Uf, neko se usudio na putopis iz omraženog grada , sve pohvale. Ako misliš da ponoviš ovo, možeš uštedeti za kafu ili dve (ne znam kakve su cene kod vas), ako lepo uzmeš povratnu do Gyekenyes-a umesto do Koprivnice pošto je jeftinija - 9,6 EUR ili ti oko 72 kune po trenutnom kursu. I plus ta karta važi mesec dana...
  6. Evo da najavim putopis za osmi mesec. U ponedeljak rano krećem na put i vraćam se 06.08. Ako ne bude nepredviđenih situacija maršruta je Beograd - Lviv - Odessa - Moskva - Sankt Peterburg - Kaliningrad - Gdansk - Szczecin - Berlin - Beograd. Naravno, sve isključivo gvozdenim drumom. Pozdrav!
  7. Da li dizelka ima licencu voziti na MAV pruzi? Hvala na prikazu ovog nesvakidašnjeg događaja!
  8. Hvala na slikama Brena - Bond. Pogledaj ovde.
  9. Mala ispravka. Bmz ÖBB nije UIC-Y, već UIC-Z vagon. Vidim, biće ovo odličan putopis..
  10. Hvala! Očekujemo nastavak. Ne mogu se oduprti utisku sa prve slike, a da ne iskažem svoj bes što predivne narandžaste Goša Y vagone preobojali u sivo. Odvratno izgledaju, čemu još doprinose ovi ogavni grafiti...+ neispravan vagon..
  11. Hvala, Cokla! Vrlo lepo! Reci mi samo jednu stvar, da li si ova kratka poseta bila pre 12.12.2010.? Zanima me, pošto od 12.12.2010. u sastavu 415 po STU ne saobraća ŽS vagon restoran, samim tim nema ni Jelena
  12. Hvala na putopisu! Nadam se da će jednog dana obnoviti prugu do mog imenjaka. Ako sam dobro izračunao SCIC-NRT (ex TCV) tarifu cena karte Rijeka - Pula via Šapjane (Gr)*Pivka*Divača*Buzet (Gr) u jednom pravcu bi trebala iznositi čak 17EUR!!!
×
×
  • Create New...