Jump to content

ivog

Počasni član
  • Posts

    11949
  • Joined

  • Last visited

About Me

  • Sex
    Not Telling
  • Location
    Krapina

Recent Profile Visitors

20791 profile views

ivog's Achievements

99

Reputation

  1. Obično je zadnji Baat u kompoziciji delal pizdarije. Nekad se tolko bacakal da su doktori ekipi sa kamencima preporučala vožnju u njima. Eh Antiša, moram priznati da je ovo dosta emotivan post, barem za mnoge od nas koji smo se vozili tim cugima i proživljavali mnoge zgode i nezgode. Al barem mogu reći da sam u životu doživio procvat željeznice, pa s te strane sam sretan, kaj sad napokon imamo modernu željeznicu pri nama (barem u jednom dijelu, dok mi moj dio štreke kaže vrati se u prošlost i na standardne brzine od 20 km/h). No svakak, ovo budu lijepe priče za pričati mlađim generacijama koje budu u čudu gledala da s čim smo se mi to vozili.
  2. Dosad sam uvijek išao autom i izgledalo mi je kao nikad kraja vožnje, pa me zato zainteresiralo..
  3. Koliko ti je vremenski trebalo od stajališta do skele?
  4. Oho, neko mi se skital po dvorišću.. Moram ti priznati da se već neko vrijeme nisam provozal cugom po svojoj štreki, moral bi to ispraviti.. Bar si me ti sad podsjetil kak to zgleda.
  5. Bilo bi zanimljivo da smo se sreli u Kamanju. Bio bi šok za obojicu.
  6. STA putovanja su objavila natječaj za putopisce.. Kako mi tu na forumu imamo puno putopisaca, mogli bi se javiti.. Imate još par dana za to.. Nagrade su čisto pristojne, putovanje u Bangkok, Dubai ili New York.. Napišeš kratki tekst, zalijepiš jednu slikicu i to je to.. Možemo ovu temu koristiti za promociju naših putopisa koje smo napisali tamo.. Eto, ja sam to napravio, slobodno kliknete i podržite me.. To je mali uvod u jedna never ending putopis koji će započeti nekada.. http://www.staputovanja.com/blogomokosvijeta#/natjecaj/212
  7. Haaa, vidim ja da ja spadam u donji dio ljestvice omiljenih admina.. Nije da se ljutim, al ono.. Šteta i ja nažalost nisam bio u mogućnosti prisustvovati ovom zanimljivom događaju, ali gledajući slike, koda smo bili tamo.. Jedino je još miris roštilja trebao, da se upotpuni doživljaj..
  8. Baš mi je žao što vam se nisam mogao pridružiti na ovoj vožnji, tako da iako je to moja domicilna pruga, još nisam uspio napraviti "krug".. No doći će i to na red.. Vidim ustvari da smo se svi bazirali samo na SŽ crvendaće, a nitko još nije uslikao makozlina na "novoj" štreki.. Morati ću odraditi i taj zadatak. No, vidim da ste se lijepo zabavili.
  9. Ovisi kako se gleda na te destinacije, za nas je jako daleko.
  10. Kad me baš vlečeš za jezik onda ispravka: "...mjesto gdje se okupljaju railfanovi, railfanovi koji to negiraju i svim ostalima kojima željeznica na neki način sudjeluje u životu.." Zadovoljan?
  11. Ja uvijek kažem da svaki railfan ima svoje veselje.. Dal je to fotkanje vlakova, dal je to proučavanje voznih redova, brojeva vlakova, broja kotača, šarafa, prozora, skretnica, pragova, bilo čega, svatko sebe nađe u tome. To radi iz veselja i to ga zabavlja. Time provodi svoje slobodno vrijeme. Dal to radi kvalitetno ili malo manje kvalitetno čisto je svejedno, bitno da radi to što ga veseli. Ovo nije škola, niti posao da mora sve biti savršeno, ovo je samo mjesto gdje se okupljaju railfanovi i razmjenjuju svoja iskustva i saznanja. Dovoljno je reći da ljudi koji ne kuže s čim se mi to zabavljamo čudno gledaju na to, a još ako ćemo se mi međusobno klati, to opet nema nikakvog smisla.
×
×
  • Create New...