TMK 900
Posted 06.02.2006. - 19:29
Posted 06.02.2006. - 19:31
Neznam kaj je s 900 možda ode u rezališteŠto će sada biti sa tramvajem tipa 900?
Posted 06.02.2006. - 22:03
Što će sada biti sa tramvajem tipa 900?
A što bi bilo? Popravit će ga. Kao i svaki put kad mu se nešto dogodilo... a svašta mu se događalo...
Posted 07.02.2006. - 10:13
Što?Što će sada biti sa tramvajem tipa 900?
A što bi bilo? Popravit će ga. Kao i svaki put kad mu se nešto dogodilo... a svašta mu se događalo...
Posted 07.02.2006. - 10:22
Kasnije sam čuo da je imao jako puno sudara, da je jednom otišao na željeznički nasip, da se često kvari, a negdje sam u nekoj drugoj temi napisao i da mu je jedan dio poda naprijed uzdignut, kao da nije dobro "polimaren".
Više ne znam što bih mislio i rekao o tom tramvaju, ali imam neki osjećaj da ga oni iz nekog razloga čuvaju. Vjerojatno bih i ja da mi je jedini...
Posted 07.02.2006. - 10:25
Evo pitao sam ih šta će s njim biti.Sve mi se više ćini da bu uskoro išao na "jakuševac"Ne znam točno, ali znam da sam prvi put taj tramvaj vidio prije desetak godina i tada sam iznenađeno odjurio do vozača i pitao ga "kakav je ovo tramvaj
![]()
![]()
" Tada mi je čovjek vrlo susretljivo ispričao o čemu se radi, ali i to da je imao težak sudar s kamionom zbog kojeg je par godina stajao i skoro završio u rezalištu, ali su ga ipak odlučili popraviti.
Kasnije sam čuo da je imao jako puno sudara, da je jednom otišao na željeznički nasip, da se često kvari, a negdje sam u nekoj drugoj temi napisao i da mu je jedan dio poda naprijed uzdignut, kao da nije dobro "polimaren".
Više ne znam što bih mislio i rekao o tom tramvaju, ali imam neki osjećaj da ga oni iz nekog razloga čuvaju. Vjerojatno bih i ja da mi je jedini...
Posted 07.02.2006. - 10:40
Ti to jedini ovdje ponavljaš... I vozači ovdje su rekli da je velika vjerojatnost da ga poprave. I ja bih ga popravio, pa tramvaj je star tek malo više od 15 godina... A što je sve u zadnje vrijeme proživio stari 117 pa još vozi?Evo pitao sam ih šta će s njim biti.Sve mi se više ćini da bu uskoro išao na "jakuševac"Ne znam točno, ali znam da sam prvi put taj tramvaj vidio prije desetak godina i tada sam iznenađeno odjurio do vozača i pitao ga "kakav je ovo tramvaj
![]()
![]()
" Tada mi je čovjek vrlo susretljivo ispričao o čemu se radi, ali i to da je imao težak sudar s kamionom zbog kojeg je par godina stajao i skoro završio u rezalištu, ali su ga ipak odlučili popraviti.
Više ne znam što bih mislio i rekao o tom tramvaju, ali imam neki osjećaj da ga oni iz nekog razloga čuvaju. Vjerojatno bih i ja da mi je jedini...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al dobro, vidjet ćemo...
btw. na Jakuševec ide obično smeće, željezo se obično reže u CIOS-u u Podsusedu
Posted 07.02.2006. - 10:43
Tramvaj je star......Stavio sam "jakuševac"Ti to jedini ovdje ponavljaš... I vozači ovdje su rekli da je velika vjerojatnost da ga poprave. I ja bih ga popravio, pa tramvaj je star tek malo više od 15 godina... A što je sve u zadnje vrijeme proživio stari 117 pa još vozi?
Al dobro, vidjet ćemo...
btw. na Jakuševec ide obično smeće, željezo se obično reže u CIOS-u u Podsusedu
Posted 07.02.2006. - 12:30
Šta je sad s njim? Gdje je? Hoće li i kad bit popravljen? Ima neko nekek novije slike?
Posted 07.02.2006. - 12:56
Tramvaj je star......
900 uopce nije star tramvaj, pogotovo ne za zagrebacke kriterije...
toma
Posted 07.02.2006. - 13:35
Posted 07.02.2006. - 15:20
Tramvaj je star......Stavio sam "jakuševac"
Ja u 117 nejdem
Da još poginem u tramvaju
![]()
![]()
![]()
![]()
I ja bi ga popravio ali samo zato jer je jedan
Prema svim zakonima statistike, 117 je sad postao najsigurniji ZET-ov tramvaj
Posted 07.02.2006. - 15:30
Posted 07.02.2006. - 15:57
Posted 07.02.2006. - 19:05
Htramvaj je ružan i jednostavno ga mogu zamijenit sa stojkom ili bilo čime drugim.
He he ipak ostaje
Posted 08.02.2006. - 09:06
tramvaj je ružan i jednostavno ga mogu zamijenit sa stojkom ili bilo čime drugim.
Svaki tramvaj je lijep kad vani brije sjeverac na -10, ti kasniš i zaboravio si doma rukavice a on zaškripi iza zavoja
Drago mi je što ga ipak popravljaju, jer sam taman obećao klincu da ćemo ga uhvatiti, budući da je to još jedini tramvaj u kojem se nije vozio. I onda plane a ja sam mu to morao priopćiti. Nije mi bilo lako
Posted 08.02.2006. - 09:08
Imamo nešto sličnoDrago mi je što ga ipak popravljaju, jer sam taman obećao klincu da ćemo ga uhvatiti, budući da je to još jedini tramvaj u kojem se nije vozio. I onda plane a ja sam mu to morao priopćiti. Nije mi bilo lako
Posted 08.02.2006. - 09:43
Posted 08.02.2006. - 09:54
možeOK, vrebat ćemo ga i umjesto Bandića zajedno ga svečano pustiti u promet
![]()
![]()
Posted 08.02.2006. - 14:56
a ja ću bit antiprotivist koji dobacuje i protivi se svemuOK, vrebat ćemo ga i umjesto Bandića zajedno ga svečano pustiti u promet
![]()
![]()
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users