danas oko pola osam sam na glavnom kolodovru vidio kompoziciju od 3 putnička vagona i dosta novih auto-vagona i na kraju motorni vlak neki novi kojeg do sada nisam vidio na našim prugama
motorni na glavnom
Started by land, 29.01.2010 21:41
5 replies to this topic
Posted 29.01.2010. - 21:41
Posted 29.01.2010. - 21:44
Vjerojatno si videl kompoziciju vagona koji su išli na probu, a ovaj motornjak je ustvari vagon sa upravljačnicom:
http://zeljeznice.ne...p=280692#280692
http://zeljeznice.ne...p=280692#280692
Posted 29.01.2010. - 22:44
Vidio sam je i ja u Brodu iz 414 (iz zadnjeg vagona) danas!
Nisam imao fotić sa sobom. A baš mi treba slika mimare za wikipediju.
Zanimljivo su izgledale ove buduće tri talijanske upravljačnice, spojene jedna na drugu.
Brena je bila na čelu, onda neki još Beelt-ovi, Aeeltovi ili sl. (nekoliko komada), neki putnički vagon, kojemu je pola oznaka natpisa nedostajalo (oguljene ili otpale), mimara, četiri autotransportera (piše Vmax=160), te push-pull upravljačnice.
I, naravno, željezničari. Koga sam dakle tamo vidio, naslonjenog iz vagona na vrata vagona, a tko je jednu nogu držao u vagonu, a drugu na tlu?
Zanimljivo, kako su i ljudi u vlaku komentirali, kakav je to vlak sad!?
Netko je čak i komentirao: "testiraju neki vlak"... Znači, i željezničar je bio u 414...
Htio sam napraviti sačekušu kad sam izašao u N.G., no žurilo mi se, a tko bi znao, kad će proći, a dok ja dođem kući, zgrabim fotić i vratim se, možda će biti prekasno, pa rekoh, netko će već drugi fotkati...
Nisam imao fotić sa sobom. A baš mi treba slika mimare za wikipediju.
Zanimljivo su izgledale ove buduće tri talijanske upravljačnice, spojene jedna na drugu.
Brena je bila na čelu, onda neki još Beelt-ovi, Aeeltovi ili sl. (nekoliko komada), neki putnički vagon, kojemu je pola oznaka natpisa nedostajalo (oguljene ili otpale), mimara, četiri autotransportera (piše Vmax=160), te push-pull upravljačnice.
I, naravno, željezničari. Koga sam dakle tamo vidio, naslonjenog iz vagona na vrata vagona, a tko je jednu nogu držao u vagonu, a drugu na tlu?
Zanimljivo, kako su i ljudi u vlaku komentirali, kakav je to vlak sad!?
Netko je čak i komentirao: "testiraju neki vlak"... Znači, i željezničar je bio u 414...
Htio sam napraviti sačekušu kad sam izašao u N.G., no žurilo mi se, a tko bi znao, kad će proći, a dok ja dođem kući, zgrabim fotić i vratim se, možda će biti prekasno, pa rekoh, netko će već drugi fotkati...
Posted 30.01.2010. - 09:27
Vidjeli ste probu vagona i nije to ništa posebno a to što natpisi fale je zato što vagon nije završen do kraja za još točnije informacije prvo prelistaj temu vagoni tamo sve piše
Buena Vista prvi hrvatski Latino klub .
Posted 30.01.2010. - 15:38
a kakav je taj push pull
Posted 30.01.2010. - 16:17
Za tebe možda nije posebno, ali za neke je. Ne vidi se uživo prečesto takvo što.
Teme o tim vagonima i ima isto u "Vagoni"-ma, od dolaska DB, preko prerade, pa sve do konačnog lakiranja...
Mislim da ih ima više (tema), ne da mi sad tražiti, ima pretražnik, pa se nađe...
Teme o tim vagonima i ima isto u "Vagoni"-ma, od dolaska DB, preko prerade, pa sve do konačnog lakiranja...
Mislim da ih ima više (tema), ne da mi sad tražiti, ima pretražnik, pa se nađe...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users