Jump to content


Photo

Linkovi za praćenje vlakova i vagona (mapper)


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 Zeus

Zeus
  • Moderatori
  • 6,435 posts
  • Joined 04.02.2008.
  • LocationVeliko Trgovišće

Posted 11.07.2009. - 18:35

Molim vas da raspravu o linkovima za praćenje vlakova i vagona vodimo ovdje.

Za što lakše praćenje vlakova i vagona možete koristiti slijedeće linkove:

Pregled kretanja vlaka

U kućicu je potrebno unijeti broj vlaka. Klikom na "Prikaži kretanje vlaka" otvoriti će se Pregled kretanja vlaka. Klikom na "Pregled sastava vlaka" otvara se trenutni sastav vlaka.

Pregled kretanja vlaka-arhiva

Potrebno je unijeti broj vlaka te početni i krajnji datum razdoblja u kojem želimo prikaz kretanja vlaka. Datum se unosi po principu GGMMDD, što znači da za datum 23.04.2011. u polje unosimo broj 110423. Klikom na "Prikaži kretanje vlaka" otvoriti će se popis vlakova u traženom razdoblju. Klikom na dotični vlak pojaviti će se njegov pregled kretanja. Klikom na "Pregled sastava vlaka" otvara se njegov sastav.

Pregled sastava vlaka

U kućicu je potrebno unijeti broj vlaka. Klikom na "Prikaži kretanje vlaka" otvoriti će se sastav vlaka. Klikom na "Pregled kretanja vlaka" otvara se pregled njegovog kretanja.

Trenutna pozicija vagona

U kućicu je potrebno unijeti potpuni broj vagona. Klikom na "OK" otvoriti će se trenutačna pozicija vagona. Klikom na "Pregled arhive vagona" otvoriti će se arhiva vagona.

Vučna vozila

Pomoću ovog linka možete pratiti trenutnu poziciju i arhivu kretanja vučnih vozila. Za EMD lokomotive potrebno je među ponuđenima odabrati skraćeni broj tražene lokomotive (npr. 2 044-008) i kliknuti na "Submit". Otvoriti će se trenutačna pozicija tražene lokomotive.
Za ostala vučna vozila (ostali tipovi lokomotiva i motorni i elektromotorni vlakovi) u kućicu ispod "Enter full UIC number" potrebno je unijeti potpuni UIC broj vučnog vozila. Klikom na "Submit" otvoriti će se trenutačna pozicija i arhiva kretanja traženog vučnog vozila.

Na toj stranici možete klikom na Check Digit Calculator skinuti program za izračun kontrolnog broja vučnih vozila i vagona.

Za otvaranje ovoga dokumenta u xls formatu potreban vam je program Microsoft Office Excel.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users