Jump to content


Donacija

Opcije potpore stranici zeljeznice.net
Ako posjedujete kriptovalute, možete donirati i na adrese:

3P2r8a7BMvRiRppZXcQdYiGguhN4iHAWTA3 - WavesPlatform

0x630394fcfd4d4b5f6847dd071b0841c25a2bcad7 - Ethereum

1C1f1kP6uL9Bqxi1r8TA4FHGpJ7D2GMtmi - Bitcoin

Za više informacija pogledajte iduću poveznicu: http://goo.gl/Elo84w

Photo

Pravila podforuma


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 Zeus

Zeus
  • Moderatori
  • 7,241 posts
  • Joined 04.02.2008.
  • LocationVeliko Trgovišće

Posted 10.07.2009. - 16:46

Pravila podforuma "Vagoni":

1. Svako skretanje s teme koje nema veze sa tematikom podforuma Vagoni, biti će bez upozorenja obrisano.

2. Svako skretanje s teme koje ima veze sa tematikom podforuma Vagoni, ali ne spada u određenu temu, biti će premješteno u novu ili odgovarajuću temu.

3. Svako omalovažavanje i vrijeđanje zbog vjerske, nacionalne, spolne, stranačke ili druge pripadnosti, ili zbog neslaganja u stavovima biti će bez upozorenja obrisano.

4. Postovi u kojima se izražava mržnja ili prijetnja prema drugom korisniku ili prema više njih, biti će bez upozorenja obrisani.

5. Postovi u kojima su svađa i prepiranja između dvojice ili više korisnika neće biti tolerirani i biti će bez upozorenja obrisani.

6. Svako kršenje privatnosti (objava tuđe e-mail adrese, broja telefona, adrese, imena i prezimena ili bilo kojih drugih privatnih podataka) bit će bez upozorenja obrisano.

7. Svaki post u kojemu se koriste vulgarni izrazi i psovke bit će bez prethodnog upozorenja obrisan.

8. Svaki post u kojemu su samo smajlići ili u kojem je odgovor kao što su "Ne znam.", "Jesam.", "Nisam." i slično, biti će bez upozorenja obrisan.

9. Post u kojemu se uporabi preveliki broj smajlića, bit će korigiran od strane moderatora na prihvatljiviju mjeru.

10. Nije preporučljivo na podforum u punoj veličini stavljati slike veće od 400 KB. Ukoliko je slika veća od 400 KB, na ImageShacku postoji opcija thumbnail.

11. Najveća veličina slike koja se može staviti na podforum Vagoni sa [img] tagovima je 800x600, odnosno 600x800 za landscape položaj. Ukoliko slika mora biti velika i izvan ovih pravila, na ImageShacku postoji opcija thumbnail. Ako ipak dođe do stavljanja fotografije izvan ovih dimenzija, takav post i fotografija neće biti izbrisani, nego će se od strane moderatora staviti link na istu fotografiju, tj. bez [img] tagova.

12. Zabranjeno je citirati fotografije, tj. fotografije se mogu citirati, ali bez [img] tagova. Ako ipak dođe do citiranja fotografije, takav post i fotografija neće biti izbrisani, nego će se od strane moderatora staviti link na istu fotografiju, tj. bez [img] tagova.

13. Članovi foruma koji u podforumu Vagoni postave fotografije koje su naopako okrenute, biti će upozoreni od strane moderatora da iste poprave u najkraćem mogućem roku (najviše 24 sata od trenutka postanja) ili će biti obrisane.

14. Između fotografija ostavljati jedan prazan red radi bolje preglednosti istih.


Pravila 10, 11, 12 i 13 će se primjenjivati u svrhu bolje preglednosti i razumljivosti ovog podforuma.

U slučaju kršenja pravila pod 3, 4, 5, 6 i 7, član će biti upozoren pred ban (privremeno isključenje sa foruma) od strane moderatora ili administratora.
Nakon upozorenja, ako nastavi kršiti pravila, može biti isključen (baniran) s foruma na nekoliko dana, a najmanje 3 dana.
Ako i nakon toga korisnik nastavi kršiti pravila, biti će trajno isključen sa foruma.


Ako imate nekih pitanja ili nejasnoća, obratite se moderatorima ili administratorima foruma.
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users