Pa može li ovo sporije?
Nemas pojma koliko moze to biti sporo,a da ce u skorasnje vrijeme dole poceti sranja pocet ce
Posted 18.04.2012. - 00:20
Pa može li ovo sporije?
"...deficit dinamičkog raspona..." 4C
Railpictures
http://www.railpictu...hp?userid=46448
Posted 19.05.2012. - 00:57
A zašto bi se kupile lok baš od Siemensa?? MAV vuča je kupila kvalitetne AC2 TRAXX lok od Bombardiera za 3 miliona €, dok su lok od Siemensa skuplje za 1 mil. € a ništa nisu puno bolje od Bombardierovih. Dobro je da se kupi bilo šta, jer se neće imati s čim voziti, ni po staroj mreži 25kV, a ni po novoj kad se uključi u sistem.Svakako, ali nabavka novih lokomotiva traje mnogo duže (natječaj+izrada, minimalno godina-dvije), pa će se u međuvremenu morati nekako snaći... mogla bi se ugovoriti nabavka novih loksi sa Siemensom uz plaćanje odmah, a u međuvremenu dok ne isporuče lokse nam daju one iz najma.
Samo osmi položaj!!!
Posted 19.05.2012. - 17:00
A zašto bi se kupile lok baš od Siemensa?? MAV vuča je kupila kvalitetne AC2 TRAXX lok od Bombardiera za 3 miliona €, dok su lok od Siemensa skuplje za 1 mil. € a ništa nisu puno bolje od Bombardierovih. Dobro je da se kupi bilo šta, jer se neće imati s čim voziti, ni po staroj mreži 25kV, a ni po novoj kad se uključi u sistem.
Posted 19.05.2012. - 21:22
Meni to malo liči na pokojnu Samantu...Jedino što ja mogu reći o TRAXX AC2 je da mi se dizajn sviđa, a ostalo prepuštam stručnjacima
"Lovac je dobro pucao samo je zec krivo trčao."
Posted 19.05.2012. - 21:32
Jedino što ja mogu reći o TRAXX AC2 je da mi se dizajn sviđa, a ostalo prepuštam stručnjacima
Posted 01.06.2012. - 12:30
Navodno da je sindikat tražio da se ne potiskuje jer ugljena prašina smeta strojovođama na rivalici. Koliko je to istina ne znam. Činjenica je da se do prije desetak godina potiskivalo iz Rijeke i prema Šapjanama i prema Lokvama. Ako se prije rata moglo potiskivati, onda ne vidim razloga da se ni sad ne potiskuje jer se od onda ništa nije promijenilo, baš ništa. Samo naziv poduzeća. Isti ljudi, isti mentalitet, ista vozila. Treba se ugledati na naprednije od nas (Slovenija, Austrija, Srbija, Njemačka, Bosna, Švicarska...itd) koji normalno potiskuju vlakove. Za druge ne znam.Na HŽ-u se vrši potiskivanje samo na dionici Rijeka-Šapjane. Na ni jednoj drugoj pruzi nema potiskivanja.
Samo osmi položaj!!!
Posted 01.06.2012. - 12:34
Samo osmi položaj!!!
Posted 01.06.2012. - 12:40
Samo osmi položaj!!!
Posted 01.06.2012. - 16:30
Kao strojovođi bi mi se svidla verzija Vectrona sa ležajem u upravljačnici koju oni nude kao opremu, a naši krkani je ne budu kupili, takav je mentalni sklop onih koji odlučuju. Takvi se ne voze željeznicom.
Posted 01.06.2012. - 16:57
Zato su "Veliki Dizeli" zakon nema ništa bez dizela!!!!!Čekaj a ti bi se još i u tih 10sati rada na tjedan i odmarao, e pa to je prevršilo svaku mjeru bezobrazluka!!!
![]()
![]()
![]()
Posted 01.06.2012. - 17:58
Trenutačno smo ostali bez izvjestitelja sa riječkog područja pa ćeš se morati malo strpiti dok se za koji tjedan ne vrnem u zavičaj!Zna li netko kad će početi reelektrifikacija kolodvora Rijeka, točnije, postavljanje Z konzola na portale i na onu šumu (nepotrebnih)stupova? Kad sam bio prošlu godinu tamo ništa se nije radilo. Ima li koja slika ako su počeli radovi?
Posted 01.06.2012. - 23:45
Njušim li ja to neki novi putopis?...dok se za koji tjedan ne vrnem u zavičaj!
Prvi put u 2044..
![]()
Posted 06.06.2012. - 07:15
Navodno da je sindikat tražio da se ne potiskuje jer ugljena prašina smeta strojovođama na rivalici. Koliko je to istina ne znam. Činjenica je da se do prije desetak godina potiskivalo iz Rijeke i prema Šapjanama i prema Lokvama. Ako se prije rata moglo potiskivati, onda ne vidim razloga da se ni sad ne potiskuje jer se od onda ništa nije promijenilo, baš ništa. Samo naziv poduzeća. Isti ljudi, isti mentalitet, ista vozila. Treba se ugledati na naprednije od nas (Slovenija, Austrija, Srbija, Njemačka, Bosna, Švicarska...itd) koji normalno potiskuju vlakove. Za druge ne znam.
Posted 06.06.2012. - 07:17
Zna li netko kad će početi reelektrifikacija kolodvora Rijeka, točnije, postavljanje Z konzola na portale i na onu šumu (nepotrebnih)stupova? Kad sam bio prošlu godinu tamo ništa se nije radilo. Ima li koja slika ako su počeli radovi?
Posted 06.06.2012. - 08:59
Samnom se nikad ne zna...Njušim li ja to neki novi putopis?
Posted 08.06.2012. - 22:59
Posted 09.06.2012. - 04:02
Čačkali su po žiciOvaj su tjedan nekaj cackali po zici od Zagreba gledano tocno prije Fuzina (izlaz sa autoceste Vrata gdje pruga ide paralelno sa autocestom). Da li netko zna sto su radili?
Posted 09.06.2012. - 11:54
Posted 29.06.2012. - 01:28
Pa naprijed zaprega, a iza rivalica. Ako je teže još i međulokomotiva. Sve to može, a i naš pravilnik to dozvoljava.Meni osobno puno bolje paše zaprega nego potiskivalica, a ne vidim da se ni ostali nešto bune mada smo u početku svi bili skeptični prema zapregi ništa od onog što smo predviđali se nije obistinilo
Samo osmi položaj!!!
Posted 22.07.2012. - 18:36
0 members, 0 guests, 0 anonymous users