za pregled koristite Acrobat Reader 7
za skidanje preporučujem desni klik miša i Save target As...
http://zeljeznice.ne...wforum.php?f=23
Ako koji link ne šljaka prijavite da se riješi....
EDIT ( Anton ): Gornji link je na podforum na kojem su sortirani svi pravilnici.
Pravilnici
Started by ErrAseR, 06.05.2006 09:46
7 replies to this topic
Posted 06.05.2006. - 09:46
Posted 06.05.2006. - 11:10
Ovoliko zalaganje je vrijeno zaista svih pohvala. Svaka čast ErrAseR!
Da je to barem postojalo kad sam ja išao na prekvalifikaciju... da se ne moram snalaziti na druge nezgodne načine.
Još jednom svaka čast ErrAseRu i eventualnim pomagačima i suradnicima.
Da je to barem postojalo kad sam ja išao na prekvalifikaciju... da se ne moram snalaziti na druge nezgodne načine.
Još jednom svaka čast ErrAseRu i eventualnim pomagačima i suradnicima.
Posted 06.05.2006. - 13:07
Možete se svi lijepo zahvaliti Erraseru, jer zahvaljujući njemu imate ove pravilnike!
Još jednom, veliko hvala Erraser!
Još jednom, veliko hvala Erraser!
Posted 06.05.2006. - 13:14
ne, pravilnike imamo zahvaljujući grupici entuzijasta na HŽ-u koji su uspjeli otvoriti interni HŽ portal sa važnijim informacijama, ali je to još nedostupno za vanjske korisnike... ja sam samo "ukrao" pravilnike i stavio ih ovdje
Posted 06.05.2006. - 15:20
ja sam samo ukrao pravilnike
Lopove jedan
Posted 06.05.2006. - 20:07
Hvala!Imam šta čitati,samo tako dalje.
Posted 07.05.2006. - 09:07
e pa erraser ni sam ne znaš kolko si mi olakšao posao
trebam za mjesec-dva početi stažirati i sad zahvaljujući tebi sve imam na jednom mjestu
BTW ja imam poslovni red kolodvora Zagreb glavnog pa ga mogu uploadat ak nekog interesira
trebam za mjesec-dva početi stažirati i sad zahvaljujući tebi sve imam na jednom mjestu
BTW ja imam poslovni red kolodvora Zagreb glavnog pa ga mogu uploadat ak nekog interesira
Posted 07.05.2006. - 12:25
e pa erraser ni sam ne znaš kolko si mi olakšao posao
![]()
trebam za mjesec-dva početi stažirati i sad zahvaljujući tebi sve imam na jednom mjestu![]()
ofkors, recimo da meni treba
nego kaj ćeš stažirati? kondukter ili blagajnik?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users