Jump to content


Donacija

Opcije potpore stranici zeljeznice.net
Ako posjedujete kriptovalute, možete donirati i na adrese:

3P2r8a7BMvRiRppZXcQdYiGguhN4iHAWTA3 - WavesPlatform

0x630394fcfd4d4b5f6847dd071b0841c25a2bcad7 - Ethereum

1C1f1kP6uL9Bqxi1r8TA4FHGpJ7D2GMtmi - Bitcoin

Za više informacija pogledajte iduĉu poveznicu: http://goo.gl/Elo84w

Photo

Dva problema u vezi aktivnih tema


 • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 egérke

egérke
 • Èlanovi
 • 7,612 posts
 • Joined 08.06.2006.
 • LocationKvatriĉ

Posted 22.04.2013. - 00:45

Prvi je problem sljedeći: upišem post preko prozorčića za brzo upisivanje, na dnu teme. Stisnem unos i forum mi da signal "Saving post" i to drži nekoliko minuta. Ako u drugom tabu učitam tu temu (a ovaj i dalje drži Saving post), onda se moj post uredno vidi kao zadnji. Međutim, taj post nije prikazan kao najnoviji post, pored naslova teme.

Primjer (ne znam doduše hoće li netko novi u međuvremenu odgovoriti na temu, pa ne bude više transparentno): ako odete na temu "15 otoka u 15 dana" i otvorite ju, vidjet ćete da je zadnji post moj. No ako gledate podforum Putopisi, pisat će da je u toj temi zadnji post Pfaffov, koji prethodi mojemu.

Nije stvar u tome da je post samo u mojem cacheu, provjerio sam, post je vidljiv svima, ali se ne bilježi kao posljednji na temi.

 

Drugi problem, koji je možda i vezan za ovaj prvi, a možda i nije. Naime, obično forum pregledavam tako da odem na Pregledaj novi sadržaj. Nikada ne otvorim sve teme, već samo neke. One nepregledane ostaju i dalje na tom popisu i tamo su i kod mojeg idućeg ulogiravanja na forum. To je super i praktično. No mene muči druga stvar - naime, kad se sljedeći puta ulogiram, ispada da se u novom sadržaju nađu i teme kojih prethodni dan nije bilo na popisu tema s novim postovima, iako se zadnji upis nije dogodio između moja dva ulogiravanja, već ranije.

Dakle, da pojasnim: ulogiram se na forum nakon 24 sata i pregledam sve teme koje me zanimaju, a koje su u 24 sata imale novih upisa. Recimo da se u zadnjih 24 sata pisalo nešto u 16 tema na forumu. Mene zanima možda 10 od tih tema, preostalih 6 ne otvaram i one ostaju na popisu. Idućega dana ponovno dođem, sada se na popisu nalaze nove aktivne teme od mog prethodnog posjeta, kao i onih 6 od jučer. No, gle čuda, među tih 6 jučerašnjih tema misteriozno se pojavi jedna koja me zanima, a koju jučer nisam vidio, te ispadne da zapravo od prethodnoga dana ima 7 tema, samo što te sedme dan ranije nije uopće bilo u pregledu. OK, da se to dogodilo jednom ili dvaput, pomislio bih da sam ja nešto propustio primijetiti. Međutim, to se događa redovno - teme u kojima se nešto zadnji puta pisalo 5 dana ranije odjednom se tek peti dan pojave na popisu "novog sadržaja".#2 sakuntala park

sakuntala park
 • Èlanovi
 • 1,969 posts
 • Joined 29.03.2009.
 • LocationOsijek

Posted 22.04.2013. - 09:34

Prvi problem se i meni jednom dogodio kada sam postavljao post u temu Tramvaji u daljini. Nije uopće prikazivalo da je to najnoviji odgovor. A još je upisalo vrijeme postanja jedno 20 minuta u budućnosti XD


"Sakuntala park je park koji je dobio naziv prema kipu djevojke s palminom granom u ruci koju su Osječani zvali Sakuntalin kip. Ime joj potječe iz 5. st. kada je indijski pjesnik Kalidas napisao Sakuntalu, svoju najpoznatiju poetsku tvorevinu." Taj park je ujedno i naziv tramvajskog stajališta u Osijeku na liniji 1, 2 i 3.

GPP popis reklama: https://goo.gl/DcZQxs


#3 DB

DB
 • Èlanovi
 • 11,376 posts
 • Joined 23.10.2009.
 • LocationSveta Nedelja

Posted 22.04.2013. - 10:37

Prvi problem se i meni jednom dogodio kada sam postavljao post u temu ...

 

iks


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users