Jump to content

Silver

Članovi
  • Posts

    978
  • Joined

  • Last visited

About Silver

  • Birthday 23.09.1949

About Me

  • Sex
    Not Telling
  • Location
    Zaprešić

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Silver's Achievements

11

Reputation

  1. Stankec: "Moja brzina je 6-7 km/h" ------------------------------------------------------------------------ Kamo sreče da su snimljeni "idijoti" koji su nešto što je moglo poslužiti Samoborcima i Zagrepčanima i u 21 solječu, a ne nekog dobronamjernog putnika. Tužno je pogledati ostatke nekada funkcionalnih objekata. Zmije su sve zauzele-zaposjele, da im sva jajca ptice pojele.
  2. Čovjek ima pravo jer toliko je vremena prošlo da si ne mogu predoćiti sliku gospodina u mladim danima. Ja se jakooo dugo spremam vu Sanobor ali nikako se odlučiti. Pohvala za odluku po magluštini ići u uvijek zanimljiv gradić. Ako ovo čita gospodin Ivo Nikolić ima pozdrav kao i svi još živući članovi posada (vlakova) i održavanja.
  3. @ stankec Moram priznati da sam rijetko na forumu i moram napomenuti da se ovdje očito radi o mom šestom čulu . Kud baš danas da se prijavim i naletim na ovu pričicu koja me podsjeti na neke davne dane, rikverc za pola stolječa. Nemam namjeru puno smetati po temi, samo da zahvalim na tvom trudu za priču o mom dječjem zavičaju. @ sebaral Ja sam sa svojom zakonitom i još par članova moje obitelji bio u posjetu dvorcu prije 6-7 godina (uf, kak vrijeme leti) i imao sam doživljaj sa stanarima dvorca potpuno suprotan od tvojeg. Vjerojatno zato što sam zamolio da vidim koliko se unutrašnjost dvorca promijenila u odnosu kada sam ja živio sa roditeljima u njemu. Glavna "glava" je zaista gospođa, navodno neka naučna radnica - tako se to nekada reklo.
  4. Bome si se nadelal, a ja užival gledajuć polefko uz kavicu.
  5. Nadam se da zdravlje nije narušeno. Ja sam bio u šetnji (moja uobičajena jednosatna tura) do dvora "Lužnica" i nije bilo nimalo ugodno. Puhao je nimalo ugodan vjetar. Današnju turu sam prepolovio, previše vjetrovito, pogotovo na čistini.
  6. Da ne trošim neki drugi prostor ovu ekipu vlakoljubaca u biblioteci ću ovdje "stisnuti". Lijep pozdrav svima, .....i do nekog sljedećeg susreta živjeli! Treba li autora ovog slikopisa posebno predstavljati.
  7. Jel to spada u nostalgiju? Svikam pojdi ali doma dojdi.
  8. Gledam ovu ljepotu od kolodvora Varaždin i nešto fali pa fali. Nakon što sam pregledao fotke ostalih kolodvora "skontal" sam da oko svakog kolodvora ima barem trave ako ne i cvijeća, znaći li to da je sa Vž kolodvora netko popalio sve žardinjere oliti tegle sa cvijećem. Lijepo uređen kolodvor ali "sterilan", šteta. Oćekuju se daljnji slikopisi.
  9. Vlakovi su za ljude a ljudi nigdje. Primjetiti je da ste samo vas dvoje (onaj sa brecikolom je drugi)jedini putnici sa voznom ispravom.
  10. Bravo na putopisu. To je još jedan putopis koji dokumentira kako se krajolik uz prugu iz godine u godinu mijenja od kada Samoborček ne vozi. Biti će zanimljivo vidjedti istu trasu kroz nekoliko idućih godina.
  11. @Portos .......jer su dvojčeki danas vrlo česti.
  12. Ma, nije da se nije dalo truda. Trebalo je tu dosta truda uložiti od projekta do razno raznih alata za izradu interijera, ALI kao što rekoh palo se po običaju na završnoj doradi. To ti je ono, kad oni koji komentiraju nove modele automobila kažu: nije loš auto samo je loše finiširan, elementi šlampasto složeni. klima se ovo, "cvrčak" cvrči pod komandnom pločom, rukohvat na vratima se klima itd, itd. Nadam se da će slijedeći vagoni biti korektnije finiširani. Ponavljam nisu loši, ali posao i alkohol NE idu zajedno govorio je moj znanac zvani Hunold i bio je u pravu ali mentalitet se teško mijenja.
×
×
  • Create New...