Jump to content

wiggum

Članovi
  • Posts

    2423
  • Joined

  • Last visited

About Me

  • Sex
    Not Telling
  • Location
    :

Recent Profile Visitors

16628 profile views

wiggum's Achievements

0

Reputation

  1. sramota_i_cenzura.net/forum

  2. Hm... Djelomično točno jer sam se u njemu vozil od Novog Marofa. A u kojem sam se vozil do NM?
  3. Prometnik Brko legenda
  4. Neka se vlak zove kako se zove, neka vlak obavlja funkciju koju obavlja, mislim da nitko tko je komentirao ovo "tin od tinejdžer" nije želio osporiti. Samo vlak dobiva ime po dobnoj skupini za koju nije, to je razlog komentiranja. Mogao se zvati Nikola express, a poslije Božić express, ili Pahulja express, tako svejedno kako se vlak zove i po kome ili čemu je dobio ime.
  5. Tinejdžeri su osobe negdje od nategnute 12 (bolje rečeno 14) pa do 18 godine. Da li je to ciljana skupina HŽ-a i Tin expressa ili skupina koja se zove djeca (do 12 godine života)? Mislim da nema ni desetogodišnjaka koji ne zna da sveti Nikola ili djed božičnjak ne postoje (tj. nije živi više), a kamoli da tu priču prodate spomenutim tinejdžerima. Malo nelogično, ali riječ je o HŽ-u pa logično da je nelogično.
  6. Današnja vožnja je bila za djecu djelatnika Županije.
  7. Hvala na informaciji, nisam znal za to. Inače da, postojao je isprintani papir s natpisom "Društvo naša djeca Novi Marof", "Dječji vrtić Beletinec (mislim da tako nekako)", a nije mi bilo jasno zašto su to stavljali. Također mi nije bilo jasno tko će to napuniti vlak u radnom danu u 8 ujutro, ali sad je sve jasno E da, zašto je McDonalds bio prisutan i u ovoj vožnji, unatoč tome što vožnja nije za javnost? Ugovor HŽ-a i McD o obvezi prisustva osoblja McD-nalsa ako u gradu gdje Tin vozi postoji njihov restoran? Pitam jer sam vidio njihove balone.
  8. Varaždin - Čakovec - Varaždin
  9. Pa nema samo Zagreb Tin express... Varaždin, 06.12.2011. A evo ga i u subotu, 03.12.2011.
  10. :lool :lool Presmiješno!
  11. Ne dolazi 1205 u 01:57 i odlazi u 02:13?
  12. Svaka čast na čestim izletima i izvještajima, ali opet pokuda zbog slika. Ne kudim te niti zbog motiva, niti zbog svjetline i ostalog tehničkog, već da si nabaviš fotić i fotkaš kak spada! Šteta, to bi bilo lijepo imati sve dokumentirano s fotićem, a ovak s mobom je to tak, znaš i sam vjerojatno. Kupi nekog idiota za 800kn i to je to A kolega forumaš, RVR-ovac, nek se javi u temi o RVR-ovcima ili nek pošalje PP, da mu ja objasnim kak se to posel obavlja i zakaj se pljuje... Vidim po mađarima kak se posel obavlja... Čekam PP.
  13. I ako se mogu nadovezati, najčešće su tu Hrrs ili Gbs vagoni.. (gotovo jedino ti)
×
×
  • Create New...