Jump to content

hadzibane

Članovi
  • Posts

    2792
  • Joined

  • Last visited

About hadzibane

  • Birthday November 10

About Me

  • Sex
    Male
  • Location
    Sombor,Vojvodina
  • Interests
    Ingestibilije,Saobraćaj u globalu s akcentom na železnicu,žene i naravno Hard Rock.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hadzibane's Achievements

7

Reputation

  1. Prvo iskrene čestitke na desetogodišnjici rada i bitisanja ovog divnog i nadasve...Ma da hvalim - sve se zna... NAJBOLJEG Foruma na kom sam ,evo devetu godinicu prisutan. Šta da se vika; Vrhunski ljudi,vrhunska štiva,neverovatna poznanstva,nezaboravne turneje live,mesto gde sam upoznao sjajne i dobre ljude i da njega nema,bio bih uskraćen za bogatstvo spoznaje,da ima ljudi u kojima i dalje šiklja para i teče D-2 po krvotoku Žao mi je što nisam mogao prisustvovati. Prvo smrtni slučaj,pa onda pedala iz Osiječke nastambe jer je gospoja našla "pravovjernijeg"/kako je to šturo objasnila.../,pa zaostali ispiti i najposle problemi porodične prirode su me udaljili od ovog skupa. Ostaje mi samo da gledam i guštam fotografije i da se nadam da ću negde u 3. mesecu biti u Zagrebu i da će neko imati vremena da mi pravi društvo,makar i na 2 sata,dok kafu popijemo,prošli put je jedino Lovac na pruge imao vremena i želju da se vidimo. Do neba mu hvala na tome! Dotle,neka nam je sretna godišnjica. Neka nam je sve najbolje,puno znanja da dopunimo i među sobom podelimo. Puno pozdrava iz Sombora i vidimo se,ako neko bude želeo da se vidimo. NHF i sve najnajnaj za ovu lepu i radosnu godišnjicu!
  2. Tito,Marks i Engels - Emerson,Lake and Palmer

  3. Tito,Marks i Engels - Emerson,Lake and Palmer

  4. Super slike,super priča i super sve i Drug Marko sa novim bradobrkoizgledom. Ma sve super.
  5. Koliko lepih uspomena... Hvala Stankec što si ih podelio sa nama. Zaista sjajno!
  6. Hmmmm...Kalaš kineske proizvodnje,meci Prvi Partizan Užice... Hmmm,da,daaaa... Pero,mani se takve uvertire i postavi slike kad budeš imao kad. A što se noćnog snimanja tiče...Neću komentarisati... "Forsiranje" sirene na Macosi 209 u SO depo/niji/ + ono što je Stankec napisao za drugu avanturu... Hehehehe Long story.
  7. Zanimljiv hodopis - kao uvek i kao i obično,sve super. .-)
  8. Sutra,ako sve bude kako treba,moj dragi gost Baltazar treba da prispe do mene u Ravangrad i nakon malo više od godinu dana ponavljamo moj Bački Trougao(Sombor-Subotica-Novi Sad-Bogojevo-Sombor). Pošto je meni foto-aparat riknuo,nadam se da će Baltazar doneti svoj,pa očekujte putopis Bački Trougao revisited.
  9. Hvala Ti PUNO Dragomire na ovom Izvodu iz Reda Vožnje! Puno će mi pomoći. Ako se posreći da doputujem,to bi onda bio sledeći Petak. Javiću se blagovremeno.Moram voditi računa i o "zdravstvenom biltenu",jer baš nisam "najbolji",te sam i planirao malo odmora. No,otom - potom. Jedva čekam da se vidimo(ako se vidimo) i lepo izdivanimo.
  10. Lep prikaz Svaka čast Dragomire na lepim slikama sa nove aparature Nego,otkad ne ide Severtrans bus za Osijek?!Pa bio je onaj u 07.30 iz Sombora sa povratkom u 14.30 iz Osijeka.Jedan od najunosnijih šverc polazaka za obe strane.Ako su i to ukinuli,pitanje je kako ću uopšte sledeći vikend za HR,jer mi se preko Šida nikako ne ide.
  11. Pfaffopis na nivou,k'o i uvek.Šteta što se završio štafliranjem Pfaffmobila,ali okay...Dade se i to naplatiti od osiguranja do,tamo neke,2013 godine poznavajući prilike svih zemalja Zapadnog Balkana. All in all,super PS:Si makar poneo štaflu?Dobro će doći na zimu u GK Ili za ritualno spaljenije iste,hehe.
  12. Ukrsnica Rumenka je izgrađena tamo negde pred kraj 70'tih godina. Zgrada je izgledala identično kao i ukrsnica Karlovački Vinogradi na pruzi N.Sad-Stara Pazova. Negde 1983/4 osoblje je povučeno i zgrada je ostala na milost i nemilost vremenu. I dan danas postoji KM mreža na prvom koloseku(za kolosek nisam siguran da nije dignut,jer se od travuljine ništa ne vidi). Slično kao i Rumenka tako je,na primer,prošla stanica Ivanković(pruga Segedin- Subotica-Sombor-Bogojevo),samo je njen rok trajanja bio "malo" duži(1869 - 1968 ).I tu još uvek ima tragova infrastrukture.
  13. Vrlo lepo i zanimljivo! Hvala Ti što si ovaj "anti-putopis" podelio sa nama
  14. Jaoooooooooo...Bilo lepo... A ja i da sam ćio nemere doć' pa da me jebeš... No,bitno je da je vama bilo lepo i zanimljivo i to je najvažnije. Biće za druženje vremena.Pa,mladi smo pobogu , ima kad , hehehe
  15. Jao , mati mila...Na čeg' ličim...Obučen kao prognani drvoseča iz Kanade... No,snimci su super i o'ma ih kradem sa Jutabe
×
×
  • Create New...