Jump to content

corn

Članovi
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

corn's Achievements

0

Reputation

  1. Onda mea culpa! Ne zamjeraš? Iako nisam vidio iznad slike ništa što bi govorilo o bilo kakvim ispravkama... Ja na tom stajalištu stajem 30-ak puta mjesečno zadnjih 12 godina, a vozio sam i Portosa i lovca, tako da smatram da su imali kvalitetnu informaciju.
  2. Znam. To sam i napisao. Dobrodošao na Forum! Hvala na dobrodošlici! Sad te moram ispraviti u navodu: Portos je boldirao Radučić, nikakav Raštelić ili slično. Dakle, riječ je o stajalištu Radučić u 14. kilometru pruge Knin-Zadar.
  3. Dobrodosao na forum ; sve vise zeljeznicara na forumu . Jos malo bu Vas vise od vanjskih fanova. Samo nemojte sindikalizirati forum. I da, preporucam se za voznjicu, makar od Kistanja do Knina. Naravno da ste dobrodošli, a ovdje sam radi pruge , nikakvih sindikata i sl. Svi smo ovdje zato što to jednostavno volimo ( željeznicu, pruge, voziti se ili voziti njima,čak i prošetati)!
  4. Stanley, na Zadarskoj pruzi postoje i RADUČIĆ (drugo stajalište od Knina) i RAŠTEVIĆ (drugo stajalište od Benkovca prema Zadru). I da, nisu morali potrošiti ni 15 sekundi vremena za nagovaranje za vožnju u kabini. Cornu su svi kolege dobrodošli!
×
×
  • Create New...